Tuesday, January 21, 2014

|outfit-M.| First exam

M. :  Ahojte, tento outfit som si obliekla do školy na prvú skúšku v tomto semestri a u mňa na vôbec prvú skúšku na vysokej škole. Chcela som byť viac menej nenápadná, čo myslím, že sa mi aj podarilo :). V deň fotenia bolo nádherné slnečné počasie, takže som sa pri ňom cítila dobre a vôbec mi nebola zima len v šatách. Zelenú moc nenosím a ani nemám veľa vecí zelenej farby, ale tieto šaty sa mi páčia a myslím, že sú ako stvorené na také typicky slnečno jesenné počasie. Tento týždeň idem na ples, tak potom možno pridáme aj fotky so šatami a líčením :).

7 comments:

  1. ahoj.. ani si sa nepochvalila ako Ti skuska dopadla :-) zaujimalo by ma, ci si sa fotila pred nou alebo po nej? Lebo, ak by to bolo pred skuskou, tak klobuk dole.. ta pokojna tvar :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skúška dopadla nad moje očakávania a fotili sme pred ňou, pretože si 40 študentov "pomýlilo" čas skúšky - všetci sme prišli na deviatu a profesor povedal, že skúška je až o pol tretej, tak sme využili voľný čas išli pofotiť outfity ;)

      Delete
  2. tie ponožky nabudúce v čiernej farbe alebo radšej žiadne(alebo pančuchy)!.. lebo vyzerá to strašne s legínami:)ale tá farba zelenej ti pristane!
    Zuzka: Myslím, že by si mala pridávať viac svojich outfitov

    ReplyDelete
  3. Ahoj :),tato barva ti opravu velmi sluší!:).Také se nám moc líbí tvoje boty ,kde jsi je sehnala ?:)
    http://www.graceful-blondies.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Sluší ti to moc, ta sponečka je dokonalá! A ten kabáát ♥
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Outfit sa ti veľmi podaril! :)
    http://fashion-inspiration-love.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥