Monday, December 09, 2013

|tag| Sweater Weather

Už tu dlho nebol žiadny tag, tak som sa dnes rozhodla práve pre tento, ktorý som zahliadla na jednom blogu, no už dávnejšie som ho videla vo videu u Lenky. Je dosť aktuálny a celkom zaujímavý, tak budem rada, ak si ho tiež spravíte a môžte mi v komentároch nechať kľudne aj odkaz :).

1. Obľúbená vôňa sviečky?
V podstate nemám žiadnu obľúbenú, sviečky vlastne zapaľujem len pred Vianocami, a ak už, tak mám jednu, ktorá mení farby a tá nemá vôňu žiadnu :). Inak mám ale rada vanilkovú vôňu, takú sviečku som raz mala, no po nejakom čase mi tá vôňa začne akosi vadiť. 
☺ | via Tumblr

2. Káva, čaj alebo horúca čokoláda?
Ja som jednoznačne čajový typ, milujem hlavne rôzne bylinkové a zelený. No niekedy to chce aj kávu, najmä ak mám ťažký deň alebo mám byť celý deň v škole, bez kávy by som asi nevydržala. A čo sa týka horúcej čokolády, tú už doma nepijem vôbec, ak tak ešte kapučíno, ak si dávam čokoládu tak len v škole niekedy v automate, keď mám chuť na niečo teplé a sladké :). 
Новости

3. Tvoja najkrajšia jesenná spomienka?
Za najkrajšiu spomienku považujem deň, keď som sa prvý krát stretla s priateľom ♥. Síce to bola až na začiatku novembra, ale dajme tomu :). 

4. Ktorý make up trend preferuješ? Tmavé pery alebo výrazné linky? 
Z týchto dvoch jednoznačne tmavé pery, pretože si myslím, že mi linky nepristanú. Aj keď cez zimu rúže veľmi aj tak nenosím, keďže si musím dávať takmer stále balzam kvôli suchým perám.

5. Aký máš najteplejší sveter? 
Nedávno som vám ho tu ukazovala, je to tento chlpáč :). Ale chcelo by to ešte nejaký poriadne oversize, taký skôr na doma, do ktorého by som sa celá zabalila cez studené zimné večery :).
Style and Blog - magyar divatblog

6. Čiapky alebo šály?
Oboje! Šatky a šále nosím už od septembra, pretože na krk som strašne háklivá, a čiapky zbožňujem :). Mám ich doma kopu a cez zimu ich nosím takmer stále. 

7. Aká je tvoja obľúbená jesenná vôňa?
Toto bude pravdepodobne myslené ako parfum a ja v podstate používam počas celého roka tie isté. 

8. Skinny nohavice alebo legíny? 
Určite nohavice, v zime zahrejú myslím viac ako legíny, aj keď už som videla aj rôzne zateplené legíny :). Ak by som ale našla svoje vysnívané koženkové a ešte k tomu zateplené, určite by som ich nosila stále! 
g

9. Obľúbený lak na nechty?
K tomuto obdobiu sa mi najviac hodí vínový, práve ho mám aj na nechtoch :). A čím viac sa zvianočnieva, tým viac túžim po nejakom trblietavom!
Keep in mind | Alexa Dagmar na We Heart It... | via Tumblr


Super slim price flash sale!  Only 7 days!
The winter holiday must-haves collection!  $9.99 up!
Comment under the product, and get a chance to win a free one.
Already started! Don’t miss, girls!


And there’s also The 4th Anniversary Celebration Week 2

5 comments:

  1. Krása, moc se mi líbí zpracování celého článku, pěkná inspirace, možná to u mě na blogu taky zavítá, děkuji za inspiraci a více lépe jsem poznala oblíbenou blogerku ;-)

    ReplyDelete
  2. SUper tag :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. pekny post :) ten sal s prstenom je bomba :)

    blog she.is.the.one

    ReplyDelete
  4. So nice post , thank you for sharing .

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥