Friday, November 08, 2013

|review| The perfect shorts from Aupie

Nemám čas akosi na nič, nie to ešte na veci okolo blogu, teda fotenie, písanie a tak ďalej, navyše keď som sa konečne k napísaniu tohto článku včera večer dostala, blogger mi stále robil šarapatu s fotkami, nechápem prečo tak stále ničí kvalitu :(. Robí vám to tiež? 
Btw. dnes som bola s kamarátkou, ktorú som vám tu už určite spomínala aj niečo nafotiť, mala som na sebe práve tieto šortky, tak ich tu čoskoro uvidíte aj v outfite. Tiež sa konečne rozhodla, že si založí blog, no nakoniec som ju presvedčila, aby občas svojimi outfitmi prispievala na tento, bude to pre vás fajn oživenie a príspevky tu tak budú dúfam častejšie, čo myslíte? :). 
Našla som ich. Perfektne sediace, s vyšším pásom, ani veľmi tmavé, ani svetlé, a síce nie som veľký zástanca vybíjancov, aj tie im dokážem odpustiť, dokonca mi na nich ani nevadia! Možno sú tak super, pretože sú kvalitné, keďže mi prišli s Zara visačkou, neviem, skade to tí ázijci berú. Objednala som si ich z Aupie, a keďže to bol môj prvý nákup v ich e-shope, tu je malá recenzia ;). 
E-shop je možno z tých menej známych ázijských, ale za to sa tu dá nájsť všetko, čo aj na iných, od oblečenia, topánky, kabelky, až po doplnky či šperky. Ja som mala v rámci spolupráce možnosť si vybrať niečo za 30 dolárov a vybrala som si práve tieto šortky. Ak teda hľadáte podobné, odporúčam ich všetkými desiatimi :). Nemusíte sa báť, že by s nich išli cvočky odpadnúť, práve naopak, držia skvelo! Kraťasy sú trochu elastické, takže sa prispôsobia postave a nikde žiadne vytŕčajúce nitky či niečo podobné, ako sa mi to stalo už párkrát pri objednávaní z iných e-shopov. Pošta je taká klasická, ako u väčšiny balíčkov z Číny, do mesiaca by ste mali mať svoju objednávku doma. Čo sa týka balenia, tomu tiež nemôžem nič vytknúť, všetko v poriadku zabalené, ničomu sa nemohlo nič stať. Klasické poštovné je zadarmo, za rýchlejšie dodanie by ste si museli priplatiť :).  
Poznáte tento e-shop? Určite mi dajte vedieť, ak máte nejaké skúsenosti! 

9 comments:

  1. Pekná recenzia, len škoda, že tú sú nejaké obrázky mačka o.o No nič .. Ja sa teším, keď už konečne mne príde objednávka :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Už by mali byť fotky v poriadku, akurát sú zas nejaké nekvalitné :/
      Som zvedavá, čo pekné si si objednala ty! :)

      Delete
    2. Jééj, už ich vidím ! :3 Pekné sú riadne, aj naživo :3 Ja som zainvestovala do bižutérie :)

      Delete
  2. Ja teda tiez vybijance prilis nemusim, tieto su ale take decentne takze sa mi pacia. Som zvedava na outfit. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne, nepôsobia tak príliš rebelsky :)

      Delete
  3. jsou fakt krásný, taky bych nějaký podobný chtěla :) a mně blogger s fotkama nic takovýho nedělá, tak nevím :) to s tou vysačkou..já zase nechápu když tričko z New Yorkru má cedulku Ann Christinne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ach, tak to možno bude niečím iným a nie bloggerom, aj keď v pc sa mi fotky zobrazujú normálne :(

      Delete
  4. Nechcem byť zlá, ale so zarou to má spoločné jedine tú visačku. Tak ako aj keď oasap pošle šortky zara. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež som bola v tom, že to tak je, aj mi už pár takých kúskov napríklad s visačkou Asosu prišlo, ale na týchto sú aj všetky tie nášivky zarácke a kraťasy vyzerajú fakt kvalitne, tak som si, že možno ;)

      Delete

Thank you for every lovely comment! ♥