Friday, November 29, 2013

|help| Which one?

Na takúto tému tu článok nebol už dlho, akosi som v poslednej dobe mala vždy vyhliadnutý nejaký konkrétny kúsok, po ktorom som túžila, ale dnes od vás potrebuje radu! :) Viem, že chcem parku, poriadne teplú, s obrou kapucňou, poriadne chlpatú z vnútra aj z vonka! Pred pár dňami mi jedna dorazila, mám z nej veľkú radosť, no nemá kapucňu, takže sa do nej nedá úplne zachumlať. No je hnedá a tak som aspoň túto farbu pri hľadaní ďalšej vylúčila, takže som si myslela, že to bude jednoduché.  

Pôvodne som mala vyhliadnutú maskáčovú (áno, ešte nedávno som písala, že sa mi tento vzor vôbec nepáči, ale na nej mi to vôbec nevadí, práve naopak!), no keď som zistila, že je len one size, a teda mňa a malinkú aziatku nemôžem porovnávať, navyše je o dosť kratšia, akú som si ju predstavovala neviem či do nej ísť. A tak som hrabala medzi stránkami ďalej a našla som ešte pár pekných, no rozhodnúť sa medzi nimi bude pre mňa asi nemožné :). Zelená sa mi páči, no podľa fotiek na postave vyzerá, že nebude moc teplá. Bodkovaná je rozkošňácka, no nezdá sa mi byť zvnútra poriadne zateplená.

Ďalej som pozerala po čiernej klasike, ale môj šatník je prvý tmavých farieb a myslím, že by to chcelo trochu oživiť :). Hlavne, keď je vonku zlé počasie, mám chuť skôr na farby, nech si deň trošku rozjasním. No ak si nebudem vedieť vybrať, pravdepodobne pôjdem do tej prvej, vyzerá byť poriadne teplá, dostatočne dlhá a aj cena je skvelá! Druhá ma zaujala svojimi koženkovými rukávmi, no moc sa mi nepáči na bundách, keď vyzerajú ako "nafukovačka". No je dlhá a myslím, že aj poriadne zahreje.

A nakoniec ešte farebné verzie, myslím, že by som si vybrala hneď jednu práve z týchto troch, no na každej ma odrádzajú tie nášivky, bez nich by boli bundy skvelé! Na mint a modrej sa tiež bojím dĺžky rukávov. Červený som chcela už dlhšie kabát, a keď nemám ten, tak táto bundička by bola ideálnou náhradou! 

A teraz mi prosím poraďte, ktorú vybrať! S mojou nerozhodnou povahou si sama nevyberiem ani do konca roka! :) 

Romwe Cyber Monday sale, 2nd December!
4000+ styles, from $1.99, only 24 hours!
Don’t miss, girls:

17 comments:

  1. Mne sa najviac paci ta uplne prva a este z druhej kolaze tiez prva, hoci na tebe by som si vedela predstavit aj tu bodkovanu z prveho obrazku. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne nad tými tromi najviac uvažujem! :)

      Delete
  2. fuha ťažký výber :O Ja by som si vybrala asi tu úplne prvú, taká klasika :) alebo potom z týchto farebných buď mint alebo červenú, len vadia mi tie nášivky :/ na tej mint nevidim, čo tam je, ale tá červená to má dosť výrazne :)
    BORNtoLIVEmyLIFE

    ReplyDelete
    Replies
    1. No presne, keby tam neboli, bolo by to omnoho jednoduchšie! No bolo by od veci chodiť s britskou vlajkou na bunde :D

      Delete
  3. Mne sa najviac páči prvá zelená,alebo v druhej koláži tá prvá modrá :) Aj bodkovaná je pekná,ale vyzerá byť dosť tenká a nezateplená

    ReplyDelete
    Replies
    1. No to ma od tej bodkovanej odrádza, inak je super :/

      Delete
  4. These are all nice, I would say 1st or 3rd in the 1st row, they're super cute! & I have just found your blog and I think it's wonderful, definitely following ♥ Your welcome to check mine out as well :)
    xoxo

    Amanda, from Mademoiselle Pastel

    ReplyDelete
  5. ja by som brala mintovú poslednú..keď tak nášivka sa podľa mňa bude dať odpárať bez väčších škôd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež ma to už napadlo, len ktovie ako to tam oni našili :D

      Delete
  6. prvá z druhého obrázku ;) univerzálna a krásna

    ReplyDelete
  7. take souhlasim, prvni z druheho obrazku! prvni z prvniho take neni spatna ale!:)

    ReplyDelete
  8. The first forest green coat is my fave!

    xo,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥