Sunday, October 20, 2013

|waitlist|

Nemám momentálne nafotené žiadne nové fotky, tak som sa rozhodla pridať takýto článok. Už sa tu dlhšie žiadny "waitlist" neobjavil a sama som si potrebovala urovnať, čo vlastne čakám a na čo sa to teším :). Najväčšiu radosť mám z bundičky z Choies, dlhšie som si šetrila nejaké body a čosi som si aj doplatila, tak som na ňu zvedavá, snáď bude dostatočne teplá a fajn aj na zimu. Jediná vec, ktorá mi na nej vadí je, že nemá kapucňu, chcela som nejakú s poriadne veľkou aj s kožušinkou, no tie už boli drahšie a ešte jednu zimnú bundu s kapucňou doma mám :). Z Choies som si tiež objednala ombre svetrík, tento ombre štýl sa mi na oblečení a vlastne na všetkom veľmi páči! Tiež čakám na šortky, ktoré som si vďaka spolupráci objednala z e-shopu Aupie, no už ku mne cestujú nejak dlho, snáď ich tento rok ešte vynosím. Zlaté hodinky by mi mali každú chvíľu doraziť, snáď budú fungovať a nič sa im po ceste z Číny nestalo, objednávala som ich cez Ebay a kto tu chodí častejšie, tak si určite všimol, že boli na asi každom wishlist-e. Poslednou vecou je tento krásny obal na IPhone, ktorý som vyhrala v súťaži od Iconemesis, len škoda, že IPhone nemám, ha. Takže ak by ste niekto oň mali záujem, hláste sa! :)

Tiež na niečo pekné čakáte a neviete sa dočkať až teta poštárka zazvoní pri vašich dverách s balíčkom v ruke? :)
Pochváľte sa mi! 

16 comments:

  1. Tá bundička je úžasná!! Vlastne všetko sa mi veľmi páči a prijala by som to aj ja :)) Až teda na ten kryt,keďže tiež nemám iphone :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No snáď bude taká aj v skutočnosti, párkrát sa mi už stalo, že vec na obrázku vyzerala omnoho lepšie ako reálne :)

      Delete
  2. ta bundička je super :3 a obal na iphone je krasny ja mam 5ku urob giveaway(bodaj by som vyhrala:D) a inak tie hodinky si objednala aj kamaratka a prišli jej aj s logom Michael Kors a dosť sa jej očuchali :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež ma napadlo, že spravím giveaway ale zas by to nebolo fér pre tých, ktorý IPhone nemajú :) A o hodinkách som na jednom blogu čítala práve že vyzerajú aj po stálom nosení ako nové, tak to asi záleží kus od kusu, no snáď budú tie moje kvalitné :))

      Delete
  3. Hodinky, obal a svetrik su krasne. :) A ja akurat tak nejak pozeram po internete co by som si objednala, takze ktovie, co pribudne do mojho waitlistu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som zvedavá, čo pekné si vyberieš ty! :)

      Delete
  4. Právě dneska jsem se dívala na choies.com co by se mi líbilo a přesně i svetr a bundu jsem si vybrala :D Dej raport, hlavně o kvalitě bundy. Vím, že spolupracuješ s choies.com a chci se zeptat, jak to chodí. Protože jsem i já dostala na začátek 50dolarů abych si něco vybrala. Věci mi přišly a v pátek jsem publikovala první post. Poslala jsem jim to a čekám na odpověď. Co potom, budou post hodnotit a budoucí spolupráce záleží na tom jestli se jim článek bude líbit ? :) Jestli jo,budu body dostávat každý mesíc ? :) Jak to máš ty ? :) a popřípadně kolik bodíku dostávaš :) čekám na odpověď:)) Moc děkuju:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, na základe toho postu sa rozhodnú, či s tebou nadviažu dlhodobú spoluprácu, ak sa im teda bude páčiť, tak budeš kupón dostávať každý mesiac, teda vždy po tom, čo zverejníš outfit s tými vecami, ktoré si si minulý mesiac objednala. Ale myslím, že sa im určite bude tvoj príspevok páčiť, máš pekné, kvalitné fotky! :) Ja s nimi spolupracujem už asi pol roka a som spokojná, väčšinou dostávam 30-35dolárov, tento mesiac som dostala 55, ono to záleží od fotiek a dosť aj od toho, koľko príspevkov a kde všade outfit pridáš (lookbook, chicisimo..) :) Ak by si mala ešte nejaké otázky, napíš! :)

      Delete
    2. Moc děkuju ! :)) Tak uvidím, co napíšou, ale 30dolarů měsíčně není k zahození, že jo:D Musíš ty odkazy dělet přes bitly.com ? :D

      Delete
    3. Jasné, aj za 30 dolárov sa tam dajú nájsť pekné kúsky :)) Nie, nie, o takom niečom ani neviem :D A nemáš za čo :)

      Delete
  5. Ten svetr vypadá parádně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. hodinky sú nádherné :) ale celkový waitlist sa mi páči :)

    ReplyDelete
  7. ten sveter je krásny

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2013/08/citronovy-cheesecake.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥