Thursday, August 22, 2013

|wishlist| Autumn

Autumn wishlist
Síce je stále leto, ktoré mám ja zo všetkých ročných období asi najradšej, už teraz myslím na to, čo budem nosiť na jeseň. A ako som si aj myslela, "zásoby" bude treba doplniť, chýba mi kopu vecí, bez ktorých by som sa asi teda zaobišla, ale veď viete :). A tak je tu jesenný wishlist, ktorý sa možno ešte časom zmení a už teraz som si spomenula na veci, ktoré som naň pridať zabudla :).

- -  Although is still summer, which I like the most of all seasons, I´m thinking about what to wear in the fall. I need some new stuff, so here is my autumn wishlist, but I think that a few more items will be added :). 
The priority is leather and denim jacket, but I still haven´t found the perfect one. I imagine it without any spikes or print, with gold details and not too short or too long. I will be really happy if I ever find jacket exactly like this. Sweaters are in my opinion needs for autumn, so I want to buy some new. I have a lot of cardigans in my wardrobe, but I need also some like at the picture, simple,  monochromatic, without any details or print and especially warm. Then there are also bags and shoes, I want to buy leopard loafers and also some classic black chelsea boots. In the last row there are some cosmetics stuff and accessories - black hat (I ordered it on choies, so I looking forward it), some belts, gold and silver watches, nude lipstic (Kate Moss for Rimmel - I bought one yesterday and it is really perfect, so I want recommend it to you) and some "autumn" nail polish.  - - 

Koženka a džínsová bunda - toto je asi základ a to nie len na jeseň, ale kľudne by som ich nosila aj teraz. Už dlhšie obe zháňam, pozerám po obchodoch, ale ešte som nezohnala tú pravú. Ja som totiž dosť náročný typ na takéto veci a keď už mám do niečoho investovať viac peňazí, chcem aby to bolo presne to, čo hľadám a chcem. Síce som sa stále nerozhodla, či sa mi bude viac hodiť čierna alebo hnedá koženka, hlavné je, nech je jednoduchá, nijak prezdobená, žiadne vybíjance či iné čačky a má zlaté detaily. Musí mi samozrejme skvele sedieť, nebyť ani dlhá, ani moc krátka. Ak takú nájdem (ak sa mi to teda vôbec niekedy podarí), budem šťastná ako blcha, ha.

Svetríky - pre mňa základ jesenného šatníka. Milujem hlavne tie hrubé, teplé, no nepohrdnem takmer žiadnym. Doma mám väčšinu typu cardigan, teraz by som si rada kúpila skôr nejaký bez gombičiek, tiež jednoduchý a jednofarebný (najlepšie práve šedý alebo nejaký pastelový). 

Topánky - už som vám myslím spomínala, že zháňam leopardie loafers, okrem nich mi ešte stále chýbajú klasické čierne boty na nie vysokom opätku, pohodlné a kvalitné. Myslím, že sa už objavili na nejakom z minulých wishlist-ov, stále som totiž nenašla tie pravé. Túto jeseň ale snáď na ne konečne narazím :).

Kabelky - kabelky nie sú momentálne žiadna nutnosť, ide skôr o "keby som na ne náhodou narazila a boli by v nejakej super akcii, tak ich beriem". Registrujem, že mi chýba ani malá, ani veľká hnedá kabelka a v poslednej dobe sa mi zapáčili aj takéhoto "chanel" typu. 

Doplnky a kozmetika - už po x-tý krát môžte v mojom wishliste vidieť zlaté hodinky, tieto od Korsa sú moje vysnívané ale určite by som sa uspokojila aj s nejakou lacnejšou náhradou :). V striebornom prevedení by som hodinky tiež brala, mám len jedny, ktoré ste na blogu už určite videla a už ani skoro ani nedávam z ruky :). Na jeseň nosím častejšie aj klobúky, taký väčší čierny som chcela už dlhšie a momentálne ku mne aj cestuje, tak snáď mi sadne. Čo nutne potrebujem je čierny opasok (so zlatými detailmi) a veľmi sa mi zapáčili aj takéto "zlaté" opasky, keďže nosím často šaty previazané opaskom, určite by som ho využila a podľa mňa je to skvelé oživenie aj úplne jednoduchých šiat či dlhého topu :).
Z kozmetiky po ničom konkrétnom nejak veľmi netúžim, ale rada by som vyskúšala nejaký nude rúž práve od Rimmel-u, včera som si kúpila jeden a je skvelý, takže ak budem mať peniažky nazvyš, určite sa moja zbierka rúžov rozrastie :). V poslednej dobe ich nosím častejšie a častejšie. Okrem rúžu by sa mi hodil aj nejaký "jesenný" lak na nechty, najlepšie v rovnakom odtieni ako na obrázku.  

Čo potrebujete alebo čím sa chystáte spraviť si radosť vy? :)
Ak máte nejaké tipy, kde zoženiem za dobrú cenu veci z môjho wishlist-u, určite mi dajte vedieť :).

13 comments:

  1. Souhlasím s tebou. hlavně ten klobouček by se šikl

    ReplyDelete
  2. hrubé svetre, tak s tým na 100% súhlasím, to nesmie chýbať

    ReplyDelete
  3. pekný wishlist. Veľmi túžim po tej Satchel kabelke ;)

    ReplyDelete
  4. super, najviac milujem svetre

    http://myprettyblog48.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Pekny wishlist. ;)
    Ja by som chcela hlavne riflovu koselu, uz snad celu vecnost hladam tu pravu! A potesila by som sa aj nejakym tmavohnedym cizmam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejaká riflová košeľa by sa aj mne hodila! Myslím, že musím dopisovať ďalšie veci :D

      Delete
  6. Já sháním nějaké podzimní boty, svetry, křivák a taky bych si mohla pořídit černé skinny jeans :-)

    ReplyDelete
  7. AHOJ:-)

    Zájdi do Manga, leopradie loafers som si tam kúpila za 999kč, čo je podľa mňa skvelá cena, padnú ako uliate. :) A ako vyzeraju sa mozes pozriet na mojom blogu.

    lesimplecharme.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Je to krásné, jen ještě nechci podzim. Nebo aspoň nějaký fakt hezký a teplý. Tak uvidíme...:-)

    ReplyDelete
  9. klobuk by som brala a tiež som rozmýšľala nad koženou bundou, len skôr nad čiernou.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥