Sunday, August 18, 2013

|inspiration| Breakfast time

Po pracovnom víkende sa nezmôžem na viac ako inšpiračný článok a dnes to bude dokonca o jedle :). Zajtra vám ukážem, čo super som konečne aj ja ulovila v zľavách a možno sa mi podarí nafotiť aj nejaké fotky. 

Ráno nikdy nebola moja obľúbená časť dňa a s tým asi súvisí tak trochu aj to, že nijak poctivo neraňajkujem. Keď vstávam dajme tomu až po 9 a mám čas, tak si raňajky rada pripravím a vychutnám, no ak vstávam skôr a ešte sa k tomu niekam ponáhľam, tak do seba nedostanem nič. Možno keby mi to niekto takto pekne pripravil a doniesol, najlepšie ešte do postele, tak by to bolo o inom :). Počas prázdnin sa ale snažím dobehnúť zameškané a aj sa raňajkovaniu priučiť, no akosi mi dochádza inšpirácia, čo si to na ten tanier naservírovať a tak som pobehala tumblr a rozhodla som sa s obrázkami podeliť aj s vami. Ak už ale dnes neplánujete nič jesť, odporúčam v článku pokračovať až zajtra! :) 

Čo vy a raňajky? Raňajkujete/Neraňajkujte? A čo najradšej? 
source: tumblr.com,weheartit.com

16 comments:

  1. Mňam, niečo ako fooddiary ! :3 Mám rada takéto posty a raňajkujem celoročne ^^~ Je jedno čo - či už je to kaša, jogurty, ovocie, šaláty, zelenina, pečivo ... :)

    ReplyDelete
  2. Ja vždy tomu môjmu milovanému naznačujem, že raňajky v posteli sú desne romantické, keď sme spolu na noc... A on stále nič :D
    Inak sa snažím raňajkovať vždy :)

    ReplyDelete
  3. mnaaam! Všechno vypadá tak užasně:33
    Já snídám teď o prázdninách každý den a přes školu se snažím taky co nejčastěji:)

    ReplyDelete
  4. to jsou úžasné fotky, kéž bych takovou snídaní někdy taky měla :D já většinou nemám čas na pořádnou snídani, maximálně nějaké musli nebo buchta :D :)

    ReplyDelete
  5. Ja napriklad ranajky nikdy nevynechavam, pre mna je to uplny zaklad dna a bez nich by som asi ani nevysla z domu. ;) A najradsej mam kombinaciu ovocia, ovsenych vlociek, orieskov a medu. :)

    ReplyDelete
  6. Když je škola tak snídani nestíhám, ale když jsou prázdniny tak si říkám, že se to musím naučit a pak budu snídat i když bude škola. Většinou mám jenom rohlík s pomazánkou nebo nějaké cereálie. Pořád si říkám, že budu jíst zdravě, takže si dám na snídani nějaké ovoce, ale pořád to nejde :D Obrázky jsou skvělou inspirací, tak snad se někdy odhodlám si udělat zdravou a chutnou snídani :)

    ReplyDelete
  7. Raňajkujem, dokonca aj keď idem preč o šiestej :D ja som zvláštny typ človeka, ktorý nerád vstáva, ale raňajky musí mať vždy tak si aj privstane :D.. Do školy väčšinou "to go" raňajky :D ráno si spravím sandwich na desiatu a potom ešte jeden, ktorý zjem v autobuse ak strašne meškám už :D niekedy robím aj pre kamarátku, ak mi pošle SMS :D

    ReplyDelete
  8. Já zas trubka hledala kde jsou komentáře..:D* No snídaně jsou to perfektní.. zrovna jsem vstávala! Jsi šikulka <3

    ReplyDelete
  9. Aaaa božeee mnamka :) Já ráno když je škola tak nesnídám jenom o víkendu nebo o prázdninách :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Miluju články o jídle a hlavně fotky jídel, nádhera!!<3 Já dneska snídala palačinky s nutellou, banánem a zmrzlinou.

    ReplyDelete
  11. uhhhm mňam, všetko vyzerá tak chutne! :)

    ReplyDelete
  12. Cez školský rok tiež neraňajkujem vôbec -_- ale celé prázdniny najradšej papaám ovsené vločky s bielym jogurtom a banánom :) a véééľa vanilkového cukru, občas si doprajem aj čokoládu no :D

    ReplyDelete
  13. Śliczne zdjęcia:)
    Bardzo podoba mi sie Twój blog więc obserwuję:)

    ReplyDelete
  14. neraňajkujem, cez leto si rovno spravím niečo na obed a cez školu nemám čas. ale ako sa tak na to pozerám, yummi.

    ReplyDelete
  15. nesnídám, ale asi začnu, když ty snídaně vypadají tak dobře :D

    ten ovocný salát vypadá opravdu dobře :)

    http://suzieway.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥