Friday, July 26, 2013

|random| 26.7.

Ahojte! Mám tu pre vás taký miš-maš článok, od nových vecí, cez kozmetiku až po malú recenziu, snáď si teda príde každý na svoje :). Dnes by som rada nafotila aj outfit, plánujem aj pár recenzií, no pravdupovediac v tomto teple sa mi ani akosi nič nechce. Najradšej by som celý deň sedela na balkóne (ešte lepšie kdesi na pláži, všakže?), pila zelený čaj a pozerala seriál! Ste na tom podobne? :)
náramok/bracelet: efoxcity , wholesale clothing from china
Hneď ráno ma teta poštárka potešila pár balíčkami, v jednom z nich bol práve tento náramok. Keď som ho objednávala, bála som sa, že bude na moju chudú ručičku príliš veľký, ale sedí super, dokonca som s ním trochu bojovala, kým som si ho prvýkrát "navliekla". Ten zatvárací a otvárací patent akosi nechcel fungovať, no už je to v poriadku :). Okrem šperkov na ich webe nájdete aj evening dresses 2013 alebo wholesale ladies clothing
V ďalšej obálke na mňa čakalo toto tričko z choies, ktoré som si na prvý pohľad zamilovala. Krásne pastelové farby, nebeská obloha a k tomu je strašne príjemné a priedušné, takže do tohto počasia ako stvorené! 
Tiež mi dorazila výhra od Lucky, za ktorú jej chcem ešte raz poďakovať! ♥ Kopec super vecičiek, ktoré sa mi hodia, šampón aj balzam som hneď vyskúšala a keďže milujem vôňu rôznych byliniek, hneď som si zamilovala aj túto. Navyše šampón vlasy naozaj krásne prečistí a síce som nikdy nemala výrobky Garnier veľmi v láske, tieto dva ma milo prekvapili :). 
Najviac som sa ale potešila lícenke, ktorá mi padla úplne vhod, keďže moja obľúbená sa mi rozbila a druhú mám len v celej paletke, ktorú sa mi vláčiť so sebou určite nechce, takže táto malinká je ideálna. Okrem toho má krásnu ružovkastú farbu, ktorá sa mi na líčkach veľmi páči a skvele ladí s leskom od Avonu, ktorý mám tiež od Lucky.  

Dúfam, že sa máte fajn, užívate si slniečko a teplo a radujete sa z maličkostí ako ja! :) 

7 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥