Thursday, July 18, 2013

|inspiration| Persunmall wishes

Články typu wishlist alebo waitlist mám rada a dúfam, že aj vy. Keďže si často prezerám rôzne e-shopy, rozhodla som sa, že si občas spravím takýto "wishlist", teda zoznam vecí, ktoré ma na konkrétnej stránke najviac zaujali a keby som si mala niečo objednať, bolo by to práve toto. Snáď budú pre vás inšpiráciou a možno medzi nimi nájdete veci, ktoré práve hľadáte, alebo vás zaujme niečo nové :).
Dnes som si vybrala stránku Persunmall.com, s ktorou som začala spolupracovať a mám možnosť si od nich niečo vybrať. Najviac sa mi teda zapáčili čierne maxi šaty, zatiaľ mám len jedny a tie mám veľmi rada, takže nejaké univerzálne, ktoré by sa mi hodili k hocičomu, by som brala. Viem si ich predstaviť k jednoduchým, pohodlným outfitom len tak do mesta, ale aj k elegantným, doplnené o výrazný náhrdelník či náušnice. Čo myslíte? 
Ďalšie tri kúsky by boli tiež ideálnym spoločníkom v lete. Mám pocit, že začínam byť posadnutá šatami, a to som ich kedysi vôbec nenosila, tieto kvetované sa mi veľmi zapáčili práve svojím vzorom, kvety predsa k teplu a letu patria, no a druhé - ružové podkované s mašľou na chrbte, tie hádam ani nemusím komentovať ♥.
Z doplnkov nosím v poslednej dobe najradšej malé kabelky, keďže konečne nemusím vláčiť všetky veci do školy, no za dva mesiace ma to čaká zas, a tak to musím využiť :). Čierne u mňa vedú, či už so zlatými alebo striebornými detailmi. Z bižu ma najviac zaujala táto náušnica, podľa mňa najkrajší šperk, na aký som v poslednej dobe narazila. A sandálky, o tých snívam už dlho, predlho, no bojím sa, že by som ich nevynosila, asi by som si na ne rýchlo nezvykla. A k tomu ešte tá farba, v oranžovej nemám doma asi nič, keby som našla v nejakej čisto čierno-béžovej, asi by som sa ale neudržala :).  

Poznáte tento e-shop? Čo sa najviac páči vám? 

17 comments:

  1. Ty maxi šaty! Láska na první pohled ♥

    ReplyDelete
  2. tie ružové šaty sú dokonalé,len keby boli trochu dlhšie,no aj tak nádherné

    ReplyDelete
  3. tie sandalky (alebo podobné) mali v zare, neviem či ešte majú za 30 eur ak sa nemýlim, tiež som po nich pokukovala :)

    ReplyDelete
  4. Cool outfit! My favorite is the first one: black long dress!

    ReplyDelete
  5. ty šaty jsou nádherný a ty boty taky! :)

    ReplyDelete
  6. ááá ten háčkovaný top je bezva a tie kabelky sú tiež super, no tie bodkované šatečky sú vážne cute :] teraz, keď je to leto, tak by som brala všetko z toho asi :D

    ReplyDelete
  7. e-shop neznám, ale ty dlouhé černé šaty vypadají hezky :)

    ReplyDelete
  8. Love the mint lace top and that polka dot dress!

    I would like to invite you to join my GIVEAWAY!
    http://infinitehouseofillusions.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ty šaty s puntíky jsou úžasné =)

    ReplyDelete
  10. tie topanky!


    Inak uz len posledne 3 dni SUMMER giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Take botky som si ja kúpila v ccc..v modro zelenej kombinácii..myslim že tak majú aj tie v oranzovom..a áno,chodí sa v nich zle :) absolútne žiadna opora pre nohu:)

    ReplyDelete
  12. tie šaty s mašličkou sú náádherné ♥

    v i n t a g e • f r e a k

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥