Sunday, July 28, 2013

|inspiration| Hair styles

#Un Mundo De Chicas | via Facebook
Ahojte! Dúfam, že ste si víkend dostatočne užili, napríklad na slniečku s pohárom limonády a dobrou knižkou v ruke! :) Ja som sa nakoniec na kúpalisko nedostala a tak sme len odpočívali s drahým, pozerali seriály - už po prvej časti môžem odporučiť Under the dome, vyzerá fakt super! Akosi som ani nemala chuť fotiť, teda okrem pár fotiek, ktoré sa určite objavia v nejakom random článku a najnovšie vďaka drahému ♥ už aj na mojom instagrame, juch! Dnes len trochu inšpirácie, určite to každá z nás pozná a zažila - deň keď sa zobudíte a fakt neviete, čo s vlasmi urobiť, aby vyzerali k svetu a nehanbili ste sa s nimi výjsť von, ha. Či to len moje sú také potvory? :) A aký účes nosíte najčastejšie vy? 
Inak dnes mi prišla veľmi milá správa od jednej slečny, ktorá nevie po slovensky, no páči sa jej môj blog a je jej vraj ľúto, že z tých textov nič nemá, a tak som sa rozhodla, že začnem opäť písať aj po anglicky. Teda pokúsim sa každý článok, samozrejme to chce trošku viac času, a dúfam teda, že tí, ktorí po anglicky viete dobre, mi prepáčite tie moje chyby a budem rada, ak ma na ne aj upozorníte, pretože moja angličtina určite nie je na nejakej vysokej úrovni :). Snáď to teda niekoho poteší a ja sa možno niečomu priučím :). 

Hi! I hope, that you enjoyed this sunny weekend enought, with cold water and great book for example! ;) We were watching some serials with my boyfriend, I want recommend you Under the dome, I have seen only one episode but it looks really interesting! Soo here you can find some inspiration for your hair, I think that every woman has sometimes badhair day, when you are staying in front of mirror and trying to do something with your messy hair. Or only my hair are so crazy? :) What´s your favourite hairstyle? 
Btw from today you can find me on instagram, too! Hope you will following me! ♥
everything happens for a reason | via Tumblr
Johanna Herrstedt - GlitterBox
Untitled
Tenderness
Luxury, Wealth, Glamour... | via Tumblr
Untitled
hair
Hair Style
Hair
becoming beautiful  | via Tumblr
zdroj/source: weheartit.com

6 comments:

  1. Je to pěkné jen kdyby to nevypadalo tak těžce na tom obrázku :D

    ReplyDelete
  2. každý pokus o používání angličtiny je určitě k dobru ;)

    ReplyDelete
  3. Krásne vlasy, copík akoby zospodu chcem už dlho....Aj ja mám strašné vlasy a dá sa mi z tohoto spraviť akurát tak ten drdol..ach...No čo,zabijeme sa?
    Teším sa na články v AJ, idem ju študovať a zbožňujem ten jazyk

    ReplyDelete
  4. Jé to je krásný, už chybí jen to umět a praktikovat na svých vlasech (ale nemám nervy se to naučit, takže asi nic :D) :)

    ReplyDelete
  5. Týýjo, už chci mít dlouhý vlasy a mít taky nějakej super účes! :-)

    ReplyDelete
  6. neiktore tie ucesy mi normalne beru dych wow, ale su urcite tazke. Ja inak odporucam serial Suits je fakt super :)

    Inak dnes prispevok o lacnom a kvalitnom pletovom kreme. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥