Thursday, July 25, 2013

|inspiration| Friendship bracelets

Ahojte! Dnes som sa plánovala ísť konečne trochu poopaľovať kdesi von na slniečko, ale ako naschvál je samozrejme od rána pod mrakom a dokonca aj spŕchlo, takže z toho nakoniec nič nebolo. Dúfam, že aspoň cez víkend bude pekne, keďže sa chystám prvýkrát v tomto roku aj na kúpalisko, tak snáď predpovede výjdu a čakajú nás tropické dni :). 
Pri dnešnom upratovaní som narazila na krabičku, kde som mala už dlhšie odložené bavlnky, a tak ma napadlo ich využiť práve na náramky priateľstva. Momentálne mám viac času a tak by som si rada prezrela rôzne návody na nete, ak nájdem nejaké dobré, určite sa s vami o ne podelím, ak budete chcieť :). Raz tu bola o ne aj giveaway, ale to len o tie úplne obyčajné, rada by som sa s tým trošku "vyhrala" a ak vymyslím niečo zaujímavé, čo by sa mohlo páčiť aj vám, určite nejakú súťaž usporiadam!
Čo vy a náramky priateľstva? Vyrábate/Nosíte/Nenosíte? :)
zdroj/source: weheartit.com

7 comments:

  1. Nenosím, ale chtěla bych. Doma jsem jeden načla a nedodělala, tak snad se do toho zase dostanu:)

    ReplyDelete
  2. kedysi davnejšie som to plietla....:)) určite by som si rada pozrela navody :)
    jankablog4.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Jednu dobu jsem je pletla a moc mě to bavilo. Nějak jsem s tím sekla a asi proto, že jediný co mě na ruce nevadí jsou gumičky, jinak náramky moc nemusím :)

    ReplyDelete
  4. Sú úžasné a ked je tam tolko farieb dobre sa nosia... :))Mám taký sen že si v každej krajine ktorú navtívim kúpim jeden. :D Zatial mám len malorca,spain,croatia,france :))

    PS:follow http://michndella.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Takéto náramky si pamätám,že sme plietli ešte na základnej škole. Tam sme však robili len tie riadkové dvojfarebné. :)

    ReplyDelete
  6. Akurát teraz som plietla 2 známemu a chcem si upliesť aj ja pre seba. Kedysi som ich mala plnú ruku a teraz nenosím nijaký, tak snáď si ho upletiem :D

    ReplyDelete
  7. pred dvomi rokmi som ich stále plietla, na obidvoch rukách som ich mala plno :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥