Monday, July 08, 2013

|favourite| My summer shoes collection

Ahojte! Dnes som sa rozhodla konečne urobiť poriadok medzi topánkami, starých či nenositeľných som sa zbavila a urobila som miesto pre nové. Popravde už aj bolo načase, nemám ich totiž kam dávať a myslím, že ak to takto pôjde ďalej, budem si na ne musieť kúpiť ďalšiu skrinku, ha. Kedysi mi stačili na leto jedny sandláky a jedny tenisky, dnes stále nemám dosť a topánky obzerám všade, kde sa len dá.. či už na e-shopoch vždy klikám najskôr na kolónku shoes alebo v kamenných obchodoch vždy zamierim k oddeleniu s obuvou (no dobre, až po oddelení zľavy! (: ). Tiež ste topánkoholičky či som v tom sama? :) 
V lete mám najradšej sandálky, ktoré by som nosila kľudne aj celý rok, pokiaľ by mi v nich nebolo chladno. Milujem ten pocit, keď môžem mať takmer bosé nôžky, no samozrejme musia byť pohodlné, nikde tlačiť a zistila som, že nedokážem chodiť v "žabkovitých" sandálkach a celkovo žabky fakt nemusím- tie so zlatými detailmi sú z romwe, strašne sa mi páčia, no vydržím v nich nanajvýš hodinu, potom ma začnú všade tlačiť, robia sa mi otlaky a neostáva mi nič iné, než sa vyzuť a chodiť bosá (..po Žiline, aj to už bolo, ha). Čierne sandálky som vám už určite ukazovala, presne také jednoduché som zháňala a nakoniec som ich v obchode Shana za nejakých 8 eur myslím, čo je podľa mňa skvelá cena. Hnedé sú z obyčajného čínskeho obchodu, no za 4 eurá som ich tam nemohla nechať, aj keď možno vydržia len jedno leto, mohli ste ich vidieť v poslednom outfit poste. Mokasíny/loafers a aj čierne balerínky s "priestrihmi" mám z minulého roka, oboje som kúpila v Gate a myslím, že som ich tam videla aj v aktuálnej kolekcii. A čierne oxfordky sú klasika, tieto mám z Thboxes.com, ale už ich nenosím tak rada ako kedysi.
So svojimi vyše 170cm nie som veľmi opätkový typ, pretože sa na nich cítim strašne vysoká a nemám veľmi rada, keď "vyčnievam". Mám teda len dvojo lodičiek, modré som mala na sebe asi jedenkrát, sú z Humanicu, kde sme ich so sestrou ulovili za skvelú cenu a keďže sa nám obom páčili, zobrali sme si ich spoločne. Čierne sú tiež z čínskeho obchodu, boli to také tie klasické "spoločenské" s nejakými striebornými blbôstkami vpredu, ktoré som ale odcvakla a teraz z nich mám klasické čierne, ktoré mi chýbali :). Hnedé wedges ste mohli vidieť nedávno v outfite, páčia sa mi najviac zo všetkých, ktoré mám, sú pohodlné a nosím ich veľmi rada. Narazila som na ne náhodou v NY a musela som ich mať. Teraz ich majú zlacnené v čiernej variante, takže premýšľam aj nad tými. A posledné síce nevyzerajú úplne letne, no prišli mi nedávno a cez chladnejšie či upršané dni ich určite vynosím, tie sú z webu Justfor5pounds.com a mohli ste ich na mne vidieť tu ;).

Okrem týchto sa nájdu aj menej fotogenické, ktoré ale nenosím moc často a okrem nich samozrejme aj pár párov tenisiek. Aké typ topánok nosíte najčastejšie a najradšej v lete vy? :)

15 comments:

  1. tiež som topánkoholik (navyše mamina robí v obuvi, tak je to hotový luxus) mne sa tie "žabkovité" páčia, hrozne by som nejaké podobné chcela. no najviac stále obdivujem hnedé wedges a keď píšeš , že ich majú zlacnené (nevieš za koľko?) tak asi sa na ne pôjdem pozrieť.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to sa máš :D Pôvodne stáli 25€, teraz ich majú za 15 myslím :)

      Delete
  2. Jak já miluju boty , hlavně podpatky! :)

    ReplyDelete
  3. tie zo zlatou špicou sú krásne!
    jankablog4.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Pekná zbierka botičiek... ja som tiež taký maniak na boty,ale skoro nikdy si žiadne nekúpim. Vždy mi na nich niečo vadí.Buď som ja moc náročná,alebo nevedia robiť dobré botky :P

    ReplyDelete
  5. Na té druhé fotce jsou naprosto užasný kousky!

    ReplyDelete
  6. moc se mi líbí z první fotky ty sandálky s kovanou špičkou :) a z druhé ty krémové kotníčkové :)

    ReplyDelete
  7. ja som tiež topánkoholička takže v tom určite nie si sama. Ja mám okolo 155 cm takže s obľubou nosím opatky aj keď je pre mňa veľmi náročné nájsť nejaké ktoré by mi vyhovovali pretože aj nohu mám medzi 36-37 takže niekedy ma tlačia niekedy sú mi veľké :D Ale v lete rada nosím balerínky a gladiátorky :) A všetky tvoje topánočky by som brala :D

    http://bibischw.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Krásne topánočky,hlavne celá druhá fotka. Sandálky si chcem nejaké kúpiť ale som skôr žabkový typ ;)
    Nechápem ťa, ako nemám 170cm,mám o 3 cm menej ale proste mať 170 tak šaliem a dávam si megaopätky asi :D Ja opätky zbožňujem a mám síce rada pozornosť, nie prehnanú no myslím si že vyčnievať s opätkami nie je na škodu.. a nie si až taká vysoká že by si sa za to mala hanbiť. Ale ak sa v tom proste necítiš dobre tak ti to neberiem ;)

    Pozývam ťa na giveaway :*
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    ReplyDelete
  9. božeee presne také obyčajné čierne sandále zháňam, hľadám,lovím a nič! joj!

    ReplyDelete
  10. Tie wedges sú fakt pekné a tuším sa na ne aj pojdem pozreť:) a sandálky sú na leto najlepšie, také jednoduché čierne zhánať už riadne dlho a stále nič:) inak tiež nemôžem mať také žabkovité, hneď sa mi z nich spraví otlak, aj keď zopár takých vlasním, už ich veľmi nenosím:D a čo sa opätkov týka, tak já mám síce rada vysoké topánky, vlastním ich celkom dosť, ale akosi sa im v lete vyhýbam:D

    anotherdannieslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. krásný botičky máš, ne opravdu v tom nejsi sama ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥