Sunday, June 16, 2013

|tip| Coco Fashion

Ahojte! Som zas akási chorá, teda nemám nafotené žiadne fotky a tak som sa dnes rozhodla napísať aspoň takýto článok. Už dlhšiu dobu som nepísala o žiadnom e-shope, no pred pár dňami som narazila na tento e-shop Coco fashion a tak som si ho samozrejme celý poprezerala, v hlave si totiž chystám letný wishlist a tak sa hodí informovať sa, kde, čo a za koľko :). Nemôžem vám ho nijak odporúčiť, pretože som odtiaľ ešte neobjednávala, ale ceny sa zdajú príjemné a poštovné tiež nie je vysoké, takže myslím, že niektoré kúsky sa naozaj oplatia. Ponúkajú všetko od šiat, topov, svetríkov či kabátov, cez kabelky po topánky. Nenájdete tu ale doplnky či šperky.
Ja som teda vybrala kúsky, ktoré ma najviac zaujali a ktorými by som určite nepohrdla :). Keďže je leto, najviac samozrejme pokukujem po šatách, ktorých nikdy nie je dosť! Stále u mňa vedú pastelové farby a v spojení s jemnou ľahkou látkou sú podľa mňa ideálne. V žiadnom šatníku by nemali chýbať ani klasické čierne, ja som zatiaľ nenašla tie pravé ale tieto previazané opaskom by sa určite dali skvele kombinovať s hocičím. Prvé si viem predstaviť skôr k ležérnejším outfitom, druhý k elegantnejším.

V poslednej dobe som si tiež veľmi obľúbila voľné ľahké košele, ktoré sú do počasia, aké je práve vonku skvelé. K nim len nejaké šortky či sukňu, sandálky a môžte vyraziť. Podľa toho aký zvolíte zvyšok a doplnky z nich môžte spraviť bu)d elegantnejší kúsok alebo nejaký pohodový. Tiež sa mi viac páčia tie v jemnejších farbách, celkovo mám v lete chuť skôr na svetlejšie farby než na čiernu či tmavé, a ako ste na tom vy? :).

Čo sa týka kabeliek a tašiek, najviac ma zaujali tieto. Čiernu síce mám ale nosím ju najčastejšie a vždy do nej nahádžem kopec vecí, bojím sa, že dlho nevydrží. A keďže v poslednej dobe chodím často na bicykel, hodil by sa mi nejaký ruksak, tieto dva sa mi zapáčili, pripomínajú mi veľmi jeden, ktorý som všade nosila, keď som bola ešte malá :).

Zapáčilo sa vám niečo z môjho výberu? A čo vy a tento e-shop? Poznáte? Máte s ním nejaké skúsenosti? :)

5 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥