Monday, June 24, 2013

|favourite| Bellast.com

Ahojte! Najskôr vám chcem povedať, že viem, že to tu v poslednej dobe trošku zanedbávam, no stále niečo mám, keďže bolo konečne pekne, užívala som si kráse počasie s priateľom, okrem toho sme boli včera celý deň na oslave a zajtra sa chystáme do BB na pohovor, tak snáď to výjde a zarobím si toto leto nejaké peniažky :). Blogu sa ale budem snažiť venovať vždy, keď budem môcť. Ako ste na tom s brigádami vy? :)

V tomto článku vám chcem ukázať a aj sa pochváliť balíčkom, ktorý mi prišiel minulý týždeň. Veľmi ma potešil a vecičky z neho mi odvtedy visia na krku či rukách, náušničky sú od piatku so sestrou na dovolenke pri mori :). Keď som na stránku Bellast.com narazila, zaujalo ma z nej kope vecí, od náušníc až po prstene, z každého by som si vybrala. A akonáhle som mala možnosť niečo si aj reálne objednať, neváhala som a pustila som sa do prehrabávania a vyberania. Nakoniec to vyhrali títo fešáci a fešandy, jemný náramok s perličkami, Chanel náramok, ktorý som si obľúbila najviac a nosím ho momentálne stále, prívesok so "smaragdom" a mini náušničky, ktoré sa dajú nosiť v podstate k hocičomu ako malý príjemný detail.  
Čo sa týka celkovej dohody, odoslania či dodania balíčka, nemám žiadne výhrady. Komunikácia skvelá, určite vám so všetkým poradia, takže sa nebojte spýtať sa, balíček odoslali hneď, ako to bolo možné, a do 15 dní by mal byť už u vás doma. Každý kúsok bol oddelene a dôkladne zabalený v bublinkovej a aj ďalšej fólii a ešte dokonca aj všetky spolu v ďalšej. Myslím, že teda nehrozí, že by sa vašim šperkom niečo po ceste prihodilo :). Kvalita sa mi zdá zatiaľ super, šperky držia a nevyzerajú, že by sa s nimi chcelo niečo stať, rozpadnúť sa, niečo odpadnúť či niečo podobné, takže aj po tejto stránke som s nimi veľmi spokojná. 
Ak teda váhate, určite nemáte prečo :).
Máte s týmto e-shopom nejaké skúsenosti? Odkiaľ objednávate šperky väčšinou vy?

10 comments:

  1. Nejlepší jsou perličky :))

    ReplyDelete
  2. súhlasím,náramky s perličkami sú krásne :)

    ReplyDelete
  3. líbí se mi všechno a já začala s brigádou dneska, tak jsem zvědavá:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Když tak GA u mě:http://dreamworld-e.blogspot.cz/2013/06/persunmall-giveaway.html

      Delete
  4. Lovely things you have here, love the earrings and that bracelet is so chic!

    Roxx~
    P.S - check out my new post: http://roxxanaifrim.blogspot.ro/2013/06/meow-im-diva.html

    ReplyDelete
  5. tie náramky sa mi páčia :)

    ReplyDelete
  6. krasny naromok s tymi perlickami.
    Pozyvam ta na GA http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2013/06/giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥