Thursday, May 16, 2013

Moja zbierka bižutérie: náušnice

Už v minulom článku som vám spomínala, že plánujem spraviť článok o mojej bižutérii, keďže sa mi za poslednú dobu nazbieralo dosť nových kúskov a celkovo som bižu začala nosiť častejšie ako kedysi a mám chuť nakupovať stále novú :). 

| efoxcity.com | ebay |

Začnem náušnicami a to najnovšími, ktoré mi do zbierky pribudli. Už ste si ich mohli všimnúť myslím aj v random článkoch, tie farebnejšie sú z ebay a túžila som po nich už strašne dlho, čakala som na ne u jedného predajcu, pretože ich mal práve v tejto farbe vypredané a nedočkala som sa, tak som nakoniec hľadala a našla som ich u ďalšieho, síce za vyššiu cenu ale stále za necelé 2€. No po piatku sa mi už stratil jeden kamienok :(. Druhé mi prišli pred pár dňami z efoxcity.com, presnejšie ich nájdete tu - s efoxcity spolupracujem už dlhšie a môžem ich web len odporúčiť. Ponúkajú všetko cez bižutériu, oblečenie, clothing online (dámske aj pánske) až po spoločenské šaty (nájdete tu: vintage prom dresses a tu evening dresses under 100). Keby som náušnice zahliadla v nejakom obchode, tak by som sa pri nich asi ani nezastavila, v podstate to ani nie je úplne môj štýl, ale nejak som si ich predstavila k jednoduchým čiernym šatám a sandálkam tiež s nejakým takýmto detailom, podľa mňa budú vyzerať super :). 

Ďalšie s výraznejších náušníc sú tieto, ktoré si ani nepamätám, či som na sebe niekedy mala. Myslím, že sme si ich kúpili so sestrou k nejakými šatám či topu rovnakej farby, ale nakoniec som na ne úplne zabudla :). Tiež to nie je veľmi môj štýl a mám pocit, že takýto typ náušníc mi ani veľmi nepristane. Oboje sú tuším z Orsay ;).

Tieto som objavila práve vďaka tomuto článku, keď som si spomenula, že aj do krabičky, ktorá mi už dlho sedí na poličke, som si nejaké odložila :). Tiež som tam objavila zabudnuté náhrdelníky, ale o nich nabudúce.  Kvetované textilné som si kúpila už strašne dávno a nosila som ich najradšej a ku všetkému, tiež jednorožcov, z ktorých mi už zostal ale len jeden. Tiež neviem nájsť ružičku, ktorú som dostala nedávno od kamarátky, od ktorej som dostala aj pávie pierka, ktoré určite začnem nosiť častejšie, od druhej spolužiačky sú zas jabĺčka a tiež aj retro klipsne :). 

Medzi náušnice, ktoré nosím v poslednej dobe najčastejšie, patria aj tieto. Kríže som si obľúbila asi najviac, tiež jednoduché pyramídky, ktoré som ulovila v Gate myslím za euro, galaxy sú z aukcie na ebay.


Ak si oblečiem niečo "romantické", volím k tomu vždy niektoré z týchto. Perličiek som mala veeeľa, ale akosi sa časom postrácali, určite to poznáte :). 

A keď je reč o strácaní, tak najviac som stratila takýchto malinkých, mám ich snáď vo všetkých farbách, ale vždy len po jednej, ha. Preto ich nosím len k nejakým iným do druhej dierky na ľavom uchu :). Vám sa darí takýmto drobným udržať pár? :P

A čo vy a náušnice? Nosíte/Nenosíte? Aké najradšej? :)
A čo poviete na tento článok? Chcete pokračovanie? :) 

17 comments:

  1. Bože, ja milujem perličky ! ♥ A piata a šiesta fotka úplne krásne sú ! ♥

    ReplyDelete
  2. to sú krásne kúsky! najviac sa mi páčia tiež tie perličkové :)

    ReplyDelete
  3. všechny náušnice jsou nádherné :)

    ReplyDelete
  4. náušníc už mám toľko, že ich ani nenakupujem. kedysi som nosila len vysiace a teraz už zas len napichovačky. Mám poväčšinou také farebné, rôzne tvary, ale aj slová, alebo také kravinky:)

    ReplyDelete
  5. Krásná sbírka, ta paví oka mám taky ...moje sbírka je taky ohromná, už nevím, kam ty naušnice dávat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som si objednala na ne stojan, snáď to bude také prehľadnejšie, lebo teraz, keď sa snažím nájsť dve rovnaké, tak mi to trvá :D

      Delete
  6. Náušnice milujem, najradšej mám úplne jednoduché bodky, ale mám kopu aj tých výrazných :)
    určite pokračuj v týchto článkoch!

    ReplyDelete
  7. milujem malé náušničky. a aj tie krížiky sú skvelé.

    ReplyDelete
  8. Krásné máš ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. páni, tolik krásných naušniček<3 jsou užasné:)
    Hezký článek!
    www.andreykab.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. great selection! love all <3

    xoxo
    http://mademoizelle-eloise.blogspot.be/

    ReplyDelete
  11. nadherné sú, mne strake sa hlavne kúsky z prvej foto páčia a potom jednorožec a potom romantické..parádička

    Basha

    ReplyDelete
  12. Páni, máš krásnou sbírku!♥ Náušnice nosím neustále, ale spíš méně nápadné :)
    Nikus

    ReplyDelete
  13. Já jsem na šperky neskutečná straka :-D Všechno, co se třpytí, tak je jasné :-D. Máš moc hezkou sbírečku :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥