Saturday, April 06, 2013

|wishlist|

Ako sa dnes máte? Vonku to stále nevyzerá o nič lepšie, ale keďže sa cez víkend nikam nechystám, v podstate mi to ani nevadí, len nech je už v pondelok aspoň o trochu krajšie a teplejšie. 15 stupňov mi stačí, ja nie som náročná :). Dnes ma čaká teda len učenie a učenie, tiež musím dokončiť nejaké veci, takže týmto článkom sa od toho snažím aspoň trochu odreagovať. Samozrejme sa nechystám všetky tieto veci si kúpiť do týždňa či dvoch, ale je to taký zoznam všetkého, čo "potrebujem" - women clothing online store a po čom moja dušička túži :).
Začnem teda topánkami (aj keď ich mám momentálne toľko, koľko som nikdy nemala, stále mi nejaké chýbajú): 
Čierne lodičky - veľmi sa mi už dlho páčia tieto zo Zary, dokonca sa mi pred pár dňami podarilo nájsť podobné v M&S, no neviem, či sú dosť pohodlné a zvykla by som si na ne, takže je to len také, "keby som na ne náhodou niekde narazila za super cenu, tak ich beriem" :).
Sandálky - na leto sa nejaké určite zídu, chcela by som úplne jednoduché, hlavne pohodlné a aby sa hodili k hocičomu.
Tenisky - plátené tenisky nosím rada a najmä ak si potrebujú moje nohy oddýchnuť od opätkov. Hodili by sa mi klasické čierne a určite aj v nejakej pastelovej farbe.
Čierne členkové boty - úplne klasické, tiež jednoduché, pár som ich už aj objavila ale väčšinou len semišové, no keďže by som ich nosila asi dosť často, chcela by som nejaké kožené. No ak by som niekde objavila tieto z koláže, určite by som ich brala hneď, ak máte teda nejaké tipy, sem s nimi!  

Presuniem sa k oblečeniu, ktorého mám momentálne síce tiež dosť, ale stále sú nejaké kúsky, ktoré zháňam už dlhšie a zatiaľ som nenašla tie pravé:
Cardigan - tie som mala vždy rada a podľa mňa sa hodia k hocičomu. Veľmi rada ich prepásavam tenkým opaskom, hodia sa k džínsam aj šortkám a tiež k elegantnejším aj ležérnejším outfitom.
Biela košeľa - možno si poviete, že tých je všade dosť, ale ja som ešte stále nenašla takú, ktorá by mi stopercentne vyhovovala. Vždy mi na nej niečo vadí, nesedí mi alebo je proste pridrahá.
Čierna maxisukňa - presne táto, zháňam ju už dlho predlho, ak viete kde ju zohnať, píšte! ;)
Šortky - džínsové mám len jedny a to s vysokým pásom, no na leto by sa mi nejaké ešte určite hodili. Tentokrát bokové, najlepšie nejaké svetlé. A ku krajkovaným asi ani niet čo dodať <3
Béžová kabelka - táto z H&M si ma úplne získala, ale 30€ som za žiadnu kabelku ešte nedala a ani dať nemienim, takže ak nájdem nejakú lacnejšiu variantu, určite po nej hneď siahnem.
Veľký klobúk - ten "pravý" zháňam už dlho, ale vždy mám pocit, že mi proste nesedí :( 

Kozmetiky mám teraz tiež dosť, ale veľmi sa mi zapáčili rúže a nosím ich teraz oveľa častejšie ako kedysi, a stále mi chýba nejaký základný nude, no nepohrdla by som ani nejakým výraznejším ružovým. 
A najpodstatnejšou vecou, na ktorú sa chystám je konečne nový fotoaparát, určite chcem už nejaký kvalitný a spoľahlivý, ak máte nejaké svoje, s ktorými ste spokojné, dajte mi prosím vedieť, ja sa do toho totiž až tak nevyznám a keď už plánujem investovať toľko peňazí, rada by som kúpila ten správny. Najlepšie nejakú zrkadlovku, aby som si časom mohla dokúpiť aj kvalitné objektívy, pretože ma fotenie veľmi baví a plánujem sa mu venovať. Budem vďačná za každý komentár  :).

A ak ste sa dostali až tu, tak vám gratulujem, dnes som sa nejak rozpísala :).
Dnes plánujem aj ukončiť GIVEAWAY, takže máte poslednú šancu na zapojenie! 

11 comments:

  1. teda to je věcí!:D hezký

    ReplyDelete
  2. krásný wishlist, mám ho hoodně podobný :-)

    T.

    ReplyDelete
  3. taky mám ve wishlistu zrcadlovku,
    kraťasy, kabelka a vansky jsou boží!

    ReplyDelete
  4. podľa mňa najlepšie zaobstarať si zrkadlovku ja mam canon eos1100D nebol vôbec drahy a je fakt skvely!! :)
    -krásne veci:)

    ReplyDelete
  5. raz sa zrkadlovky dočkáš ;D
    máš štýl ;) super veci

    ReplyDelete
  6. Super věci, většinu z nich bych brala taky :)

    ReplyDelete
  7. já mám nikon d3100 a je skvělý. ale myslím, že nejvíc záleží na objektivu. :)) a boty jsou úžasné a sukně je taky moc zajímavá. :)

    ReplyDelete
  8. Nice wish list. If I had to pick up, It woudl eb the camera and the black boots indeed :)

    xx

    ReplyDelete
  9. Z týchto vecí by som si teda vedela vybrať :)

    ReplyDelete
  10. V techto barvickach bych si jiste vybrala sve favority :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥