Friday, March 08, 2013

|outfit| Novinky

Tiež máte super náladu z toho, že si konečne môžte obliecť len košieľku a jarný kabát a nie je vám zima? Ja sa vytešujem veľmi, radosť mi kazí akurát predstava, že ak bude takto pekne aj cez víkend, budem ho aj tak musieť stráviť učením a pripravovaním sa na písomné marutity, ktoré ma čakajú už budúci týždeň. No nech to už mám čo najskôr za sebou! 
Dnes som prevetrala hneď tri kúsky, ktoré som vám ukazovala vo včerajšom príspevku, tiež môžte vidieť momentálne najobľúbenejší kabát, ktorý som na sebe mala aj tu a keďže ráno bolo celkom chladno a mňa akosi stále pobolieva hrdlo, vzala som bratovi tento maxi šál, ktorý si po dnešku pravdepodobne privlastním :). 
| kabát: United colors of Benetton, košeľa: Cubus - secondhand | kabelka: Camaeui | Boty: Humanic | 

Týmto článkom by som sa rada zúčastnila aj tohto mesačnej Fashion Challenge, kde sú hlavnou témou pásiky :). 

Btw, všetkým ženám prajem pekný sviatok! <3

11 comments:

  1. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Oh wooooow! You look amazing! Really, I'm in love with your style. Very inspiring.

    ReplyDelete
  3. veľmi krásny outfit:) celé si to pekne skombinovala:)

    Veronika

    ReplyDelete
  4. Vyzeráš krásne a ten bratov šál ti naozaj veľmi pristane! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ten kabátek má zajímavý střih! :) také bych takový brala!

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥