Tuesday, February 05, 2013

|favourites| Kde nakúpiť krásne veci za $9.99?

Už dávnejšie som vám písala o e-shope Ahaishopping, a dnes sa zameriam tiež práve na tento web, pretože  si myslím, že tu sa nakupovať naozaj oplatí asi najviac z tých známych ázijských e-shopov. Niektoré veci sú samozrejme predražené a za tie ceny by som si ich nekúpila, ale je tu pár kúskov, naozaj super kúskov za 9.99 dolárov (tu tu - $9.99 free shipping)  a ja sama nad niektorými váham, ale môj momentálny prísny prísľub (sama sebe), že šetrím a kým sa nezbavím vecí, ktoré nenosím (mrk ku mne na VV, kde momentálne tiež predávam, kupujte, vymieňajte a pomôžte mi zbaviť sa ich, nech si môžem kúpiť tieto super vecičky :) ), nekúpim žiadne ďalšie, ktoré súrne nepotrebujem (aj keď to určite čo najskôr poruším, ako sa poznám). A tak len obzerám a slintám :). Veď posúďte sami, či sa to neoplatí!
Niektoré kúsky ste mohli vidieť už aj na niektorých známejších blogoch, ja som teda zaznamenala napríklad šaty a košieľku u Martinky ( Theblondieverse.com ) a pusinkovú košieľku u Rebeky ( Fresshion.blogspot.sk :). 
Vybrala som teda pár vecí, ktoré sa najviac zapáčili mne, nájdete tu napríklad krásne čipkované šaty, klasickú bielu košeľu, ale aj košele rôznych vzorov a potlačí (tie pusinky sú podľa mňa strašne chutné :) ). Je tu napríklad aj krásna sukňa či elegantnejšie nohavice. Veľa vecí (čo som sa dozvedela práve u Martinky) má dokonca štítok Asos, takže budú aj kvalitnejšie. Tiež sa mi raz stalo, že som si objednala nohavice zo sheinside a nakoniec boli pôvodne z H&M. Netuším síce prečo, ale že by mi to nejak vadilo, sa nedá povedať :).
Leisure straight jeans 8282


Lip print long-sleeved shirt 8678

Pleated pleated wool bud skirt 7944

Double collar sleeve lining 8785

Máte tiež niečo odtiaľto alebo si niečo objednať plánujete? Ak áno tak určite čím skôr, na veci je momentálne akcia ale nikde nie je zadané, do kedy trvá, tak aby potom nebolo neskoro :).

12 comments:

  1. všetko je fakt krásne,hlavne košieľka,tiež som ju videla u dievčat :))

    ReplyDelete
  2. Ta červená sukně je tak dokonalá<3

    ReplyDelete
  3. ja som si už objednala tu košeľu s pusami tak som zvedavá :-))

    ReplyDelete
  4. Takže je dodanie zdarma? Neplatím poštovné? Ja som si nikdy neobjednala zo žiadnej stránky veci, lebo tomu nejako neverím, a zároveň sa bojím objednať.. Neviem napríklad ani ako postupovať.. Kebyže chcem LEN tú košeľu s pusinkami, tak sa zaregistrujem, zakupim a platim ako? a zaplatim naozaj len 9,99?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie, poštovné neplatíš žiadne a zaplatíš len toľko, koľko košeľa stojí, teda 9.99 :)

      Delete
  5. Na té první fotce - to je přesně můj styl :) Díky za tip!
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    ReplyDelete
  6. Na tú červenú sukňu si robím už dávno zálusk! :D Konečne niekde je za poriadnu cenu :) Ďakujem za tip :)))

    http://alexis-kingdom.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tie čierne šaty sú moc pekné :-))

    ReplyDelete
  8. Och tie šaty! A tá sukňa! A tá košeľa!!! Och dobre... aj ja musím šetriť :) :)

    Pozývam na Giveaway ktorá prebieha u mňa o krásne sako Gai Mattiolo: http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥