Friday, February 01, 2013

|beauty| Review: S-he lak na nechty

Dnes mám pre vás tip, na jeden lak na nechty, na ktorý som narazila úplnou náhodou, keď sa na mňa usmieval z výpredajového regálu, s milou 1€ cenovkou :). Už dlhšiu dobu sa mi páčia trblietavé laky (síce tento nevyzerá, ale jemné trblietky v ňom sú) a netuším prečo, ale teraz v zime mám radšej tmavšie laky. Preto ma tento na prvý pohľad zaujal, a síce som najskôr trošku váhala, keďže väčšinou si nechty lakujem len nejakým pastelovým, či ho vôbec využijem, odkedy som si ho kúpila, iný som na nechtoch nemala. Je z tých "quick dry" a naozaj schne rýchlo, stačí dokonca len jedna vrstva. A výdrž? Momentálne ho mám na nechtoch tretí deň a je len trošičku ošúchaný na končekoch, čo ani poriadne nevidno. Takže ja som veľmi spokojná a určite vám ho odporúčam.
Mala som z tejto značky ešte jeden, s ktorým už ale také dobré skúsenosti nemám. Je to ten na fotke, vo fľaštičke vyzerá farba inak ako na nechtoch (treba použiť najmenej dve vrstvy) a výdrž je strašne slabá. Teraz teda neviem, či mám laky S-he pokladať za fajn so super cenou alebo som len narazila na jeden vydarený? :)
Máte s touto značkou nejaké skúsenosti?
Nosíte častejšie tmavšie, alebo dávate prednosť pastelovým farbám nechtov? A čo vy a trblietavé laky?

4 comments:

  1. na tvojich nechtov vyzerá super :) davam prednosť tmavsim, nechty si ďakujem bordovou alebo čiernou, ked mám viac času tak francúzska manikura :)
    cara mia

    ReplyDelete
  2. Ja milujem všetky laky. :D Som obrovský maniak a v poslednom čase milujem trblietavé. Nestane sa mi, aby som napríklad mala nalakované s bordovým a ďalší týžden znovu bordovým.. ja stál vymýšľam a aj kombinujem :D Aj na svojom blogu mám dosť takých tých kreácií ako galaxy nails, ombre nails, nechty s tučniačikom a rôzne veci...to ma proste baví :D

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wou, sú krásne! :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Lak od S-he som mala len jeden, ale ten bol ešte zo starej kolekcie. Popravde sa mi vôbec nepáči tento hranatý design a to až tak, že ma to odrádza od kúpy ktoréhokoľvek výrobku tejto značky. Čakám teda na nové fľaštičky :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥