Thursday, January 03, 2013

|beauty| Review: Avon kozmetika

Chcem sa vám pochváliť balíčkom, ktorý mi dnes ráno priniesla pani poštárka. Veľmi príjemne ma prekvapil, veď koho by to nepotešilo, však? :) Balíček som dostala ako výhru v giveaway u Zuzky, za čo jej ešte raz ďakujem! :) Na výhru som sa veľmi tešila, pretože som nevedela, čo vlastne dostanem, vedela som len, že ide o Avon kozmetiku. Samozrejme som výrobky hneď aj odskúšala, pretože sú pre mňa nové a pre vás mám ku každému malú recenziu:

Krém na ruky Avon care - fresh hydration: tomuto krému som sa potešila asi najviac, nedávno som vám písala o dvoch produktoch z tejto rady: krém na ruky a balzam na pery, ktoré sú mojími obľúbencami v poslednom čase. Tento je tiež super, obsahuje výťažky z uhorky, skvele hydratuje a navyše úžasne vonia po citróne. 

Mascara Avon super enchantčo sa týka tejto riasenky, celkovo mi takmer žiadne z Avonu či Oriflame nevyhovujú. Netvrdím, že je zlá, ale pre moje riasy, ktoré sú samé o sebe veľmi jemné a nevýrazné, potrebujem nejakú, ktorá ich dosť predĺži, vytočí aj zvýrazní. To som našla v riasenke Diego dalla palma a tú zatiaľ žiadna neprekonala :).

Lesk na pery Avon Extra lasting: lesky na pery veľmi nepoužívam, väčšinou som verná len balzamu, prípadne jemnému rúžu. Možno je to tým, že som ešte nenašla taký, ktorý by mi dosť sadol, väčšina z tých, ktoré som mala bola z tých lacnejších, drogériových a pôsobili na mňa príliš "lepivo", alebo ako to vyjadriť :D. Tento sa mi ale hneď po nanesení veľmi zapáčil, má príjemnú farbu, nie je veľmi trblietavý a ani pery nelepí :). 

Ďalej som si v balíčku našla ešte nejaké vzorky, napríklad rúžu z novej kolekciu Avon Luxe, o ktorej som už pár článkov čítala a chcela som z nej niečo vyskúšať + vzorky vôní , mám veľmi rada tieto mini vzorky, ktoré môžem hodiť do kabelky a nemusím vláčiť so sebou celú ťažkú voňavku. Nevýhodou je ale to, že ich väčšinou vždy rýchlo stratím :).

5 comments:

  1. avon veľmi nemusím ale páči sa mi lesk ;)

    ReplyDelete
  2. Souhlasím s ew*edens, také mi padl do oka ten lesk :)

    ReplyDelete
  3. podľa mňa lesky z avonu sú úžasné :) ani ten krém na ruky nemusí byť zlý :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. ja mám od nich rada krémy na ruky, sú super. Teraz mám ten červený vianočný.

    ReplyDelete
  5. Som rada, že balíček potešil :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥