Saturday, December 15, 2012

|beauty| Decembroví favoriti

Mám tu pre vás pár tipov na kozmetiku, ktorú som v poslednej dobe vyskúšala a môžem vám ju odporúčiť. Síce som myslela, že tento článok budem robiť každý mesiac, no vždy nejak zabudnem, ale v novom roku to bude určite jedno z predsavzatí, ktoré si dám :). Nejaká kozmetika mi má ešte prísť, tak sa tu v najbližšom čase ukáže asi viac recenzií ;).

Začnem týmto rúžom F&F, ktorý som si zamilovala na prvý pohľad. Narazila som naň včera v Tescu, konečne som tam objavila aj kozmetiku (dokonca s 50% zľavami na všetko), a tak som zobrala niečo na vyskúšanie. Už dlhšie som chcela nejaký rúž podobnej farby, takže som sa mu potešila. Keby tam mali viac odtieňov,  kúpila by som možno aj viac, ale nech som hrabala ako som hrabala, všetky boli rovnaké :). Neskôr vám o ňom napíšem ešte podrobnejšiu recenziu v inom článku.

Avon kozmetiku si veľmi neobjednávam, preferujem Oriflame, ale tentokrát som tým zľavám neodolala. A keď som tam ešte zbadala tento set, musela som ho mať. Vôňu vanilky zbožňujem a tak som hneď siahla po tomto. Telový krém a peeling, oba po 200ml za 4,70€ dokopy - no nekúp to! :) Vôňa vydrží na tele dostatočne dlho a tak som veľmi spokojná. 

Ďalší obľúbenci z Avonu. Som závislák na balzámy na pery a na zimu ich treba ešte viac, tak som sa rozhodla vyskúšať tento s bambuckým maslom a mandľovým olejom. Musím povedať, že je to asi môj doteraz najobľúbenejší, má veľmi príjemnú nenútenú vôňu a pery krásne hydratuje. Po tejto skúsenosti som si kúpila aj krém na ruky, ktorý je tiež super, ako som očakávala a naozaj si oba tieto výrobky nemôžem vynachváliť :).

Ďalej na fotke môžte vidieť ešte odličovač Stay Clear od Nivea visage, o ktorom som vám tu už písala, no vtedy som s ním ešte nebola taká spokojná, ale postupom času som si naň nejak zvykla a už som si kúpila ďalšie balenie a uvažujem aj nad inými výrobkami z tejto sady. K decembrovým favoritom by som mohla pridať ešte riasenku Diego dalla palma, na ktorú som písala recenziu nedávno tu, ktorá je momentálne mojou najobľúbenejšou :).

Vyskúšali ste niektoré z týchto produktov? Ak máte tiež nejaké tipy, sem s nimi! :)

8 comments:

  1. Super článek, ten balzám na rty dostanu k vánocům už ho mám ve starém obalu a je můj nejoblíbenější:)

    ReplyDelete
  2. pěkný článek, moc by mě zajímal ten balzám a ta rtěnka vypadá skvěle-krásná barvička :-)
    Tereza♥

    ReplyDelete
  3. ten krém s glycerinem mám taky, je úžasný!
    PS: u mě na blogu probíhá giveaway o vánoční maličkost, účastni se: http://zrzunka.blogspot.cz/2012/12/ahoj-mam-tu-pro-vas-slibenou-giveaway.html :)

    ReplyDelete
  4. Ja mám rada tiež avon vanilkové vecičky. Ale mám toľko krémov na telo, že ak to miniem tak budem rada:)

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. jooj avon vanilkové vecičky :) to bol môj prvý výrobok čo som si objednala z Avonu vanilkový krém na ruky... škoda že ho už nevyrábajú :/

    http://spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. ty vanilkové výrobky od avonu bych brala, miluju vanilku! :)

    ReplyDelete
  7. vanilka vyzera zaujimavo :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥