Tuesday, November 20, 2012

|diary| Fotky a pár aktualít

Opäť sa mi nazbieralo pár fotiek a keďže momentálne nemám čas ani nič poriadne fotiť, pretože vždy, keď prídem domov je už tma, nemám na čo písať recenzie, pretože používam takmer stále tie isté odskúšané produkty, no už čoskoro mi dorazia nové, takže nejaké recenzie sa tu určite objavia :). Pôvodne som myslela, že môj blog bude čisto o móde, no recenzie ma bavia a snáď aj pre vás majú nejaký význam ;). 
 Na poslednej fotke môžte vidieť nový make up, ktorý práve používam a môžem povedať, že je to najlepší, aký som kedy mala! Okrem neho tu môžte vidieť čo sa týka kozmetiky aj nový balzam na pery, ktorý je tiež super. Určite vám o nich ešte napíšem na konci mesiaca v článku o kozmetike, ktorú som si obľúbila počas novembra. 
 Obľúbila som si aj tento čajík, teda medovku som mala rada vždy, ale tento chutí oveľa výraznejšie ako tie, čo som si doteraz kupovala. Je strašne mňam, bylinkové čaje mám najradšej. Ako ste na tom vy? :)
 Konečne som našla aj rifle, ktoré mi poriadne sedia, sú dostatočne dlhé a skinny. Na moju postavu je to fakt problém, no aj tak mám problém a to so sumou, asi si počkám kým zlacnia a ak mi nezostanú, budem musieť hľadať ďalej :D Alebo napíšem ježiškovi ;). Časom sa tu objaví určite aj môj Vianočný wishlist, kde uvidíte všetky veci, ktoré by ma pod stromčekom potešili. 
 Vo štvrtok sme boli na Noci tisícich prianí v Žiline a tiež sme prispeli a vypustili si vlastný lampión. Krásna atmosféra, skvele bolo, v ten deň sme oslávili aj naše tretie výročie a dostala som krásnu voňavú kyticu. Neviem ako vás, ale podľa mňa sú kvety najkrajším darčekom! 
 Na tretej fotke môžte vidieť klasický outfit z posledných dní. Už som vytiahla aj teplé čižmičky, čiapku a rukavice! No včera aj dnes bolo počasie veľmi príjemné, čo ma teší :).

Ako sa máte vy? 

7 comments:

  1. ja som si obľúbila zázvorový s mangom :) ja zase bylinkové moc nemusím,skôr ovocné
    dodatočne vám prajem všetko dobré,aby ste takých výročí oslávili ešte minimálne desaťkrát toľko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mňam, zázvorový tiež ľúbim! :)
      A ďakujeme :))

      Delete
  2. wow, 3 roky spolu? :)
    blahoželám!

    ReplyDelete
  3. sluší ti to :)
    přeju plno dalších let!

    ReplyDelete
  4. Nice posts here!
    What about following each other? Visit my blog and let me know, it would be great to keep in touch!
    I was also wondering if you would like to enter the competition to become the Fashion Muse on my online fashion magazine, it means that you will have your outfits published there!....write an e-mail at info.forerunners@libero.it to learn more!
    XOXO
    Ylenia

    ReplyDelete
  5. krásne fotky ;)
    en balzám na druhej fotke je super! ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥