Saturday, October 27, 2012

|new in| Cosmetics


Už dlhšie som sa len tak nevybrala do drogérie s úmyslom kúpiť si niečo, čo vlastne nutne nepotrebujem, ale hodilo by sa to. Vo štvrtok som sa rozhodla, že si spravím radosť a našla som pár drobností, ktoré určite využijem. Už som aj využila, včera som bola drahému na stužkovej, teda som sa líčila viac než zvyčajne a tak sa mi tieto vecičky hodili. 
Už dlho som si plánovala kúpiť štetec na make up a tento spojený aj so štetcom na púder mi pripadal ako výhodná kúpa. Stál niečo cez 4€, vyzerá kvalitne a make up aj púder sa s ním dobre nanáša. Kupovala som ho v DM drogérii, je značky Ebelin. Ďalej som potrebovala ceruzku na obočie, pretože štetec, ktorý bol k paletke na obočie, ktorú som doteraz používala sa nejak rozpadol. Vybrala som si túto od Essence, bledší odtieň hnedej a som s ňou spokojná. Ďalšou ceruzkou je čierna na dymové líčenie, čiernu ceruzku nepoužívam vôbec, ale včera som sa chcela nalíčiť výraznejšie, tak som ju použila. Lesk na pery je z H&M, stál euro a úžasne vonia! :)

V stredu mi dorazil aj balík zo stránky parfums.sk, v ktorom na mňa čakala skvelá paleta značky Loreal Paris, na ktorú môžem spraviť aj recenziu, ak by ste chceli ;). Spolu s ňou som si objednala Dtangler kefu na vlasy, ktorá je tiež super a nejaké vzorky šampónu. 

Odskúšali ste niektoré z týchto produktov aj vy? Aké máte skúsenosti? 

4 comments:

  1. potřebovala bych nějakej štetec do pudřenky.. v jedné giveaway jsem vyhrála pudřenku a nemám k ní štětec..to je na prd no :D.

    zvu tě k sobě na MINI GIVEAWAY!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tento určite odporúčam :)
      a ďakujem za pozvanie :)

      Delete
  2. Mám úplně stejnou tužku na obočí a lesk na rty. :) Obojí je skvělé.
    ideserveanewbag.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥