Wednesday, October 31, 2012

|interwiev| Lizzy (diytutorialslizzy)

Ahojte! Dnes tu mám opäť rozhovor s blogerkou a to Lizzy, ktorej blog pravidelne navštevujem a mám rada :). Myslím, že veľa z vás ju pozná, možno jej blog aj sledujete. Práve v tomto článku sa o Lizzy môžte dozvedieť viac!

1) Začnem tak klasicky a to otázkou, ako dlho bloguješ a prečo si sa vlastne rozhodla blog založiť? Bolo tvojim zámerom mať na blogu práve to, čo na ňom publikuješ dnes? 
Blogujem už od roku 2009, môj prvý blog som mala viac ako rok, no už ma nebavilo pridávanie obrázkov, pixeliek a takýchto vecí. Môj aktuálny blog som si založila minulý rok v lete, cez prázdniny som sa nudila a bez blogovania už nemôžem žiť :) Najskôr som chcela mať blog týkajúci sa len diy, ale po čase som zistila, že to nie je vôbec jednoduché. V názve je diy, návody a moja prezývka. Takže pridávam z každého niečo, ale najviac asi články týkajúce sa mňa.

2) Ako by si opísala svoj štýl?
Tak to je ťažká otázka, fakt neviem ako by som ho popísala. Nosím to, čo sa mi páči, niekedy to boli tričká s potlačou, mikiny, ale to ma našťastie prešlo. Teraz je to dosť iné.
3) Vedia o tvojom blogu ľudia z tvojho okolia - priatelia, spolužiaci, rodina? 
Rodina o mojom blogu vie, taktiež asi dve spolužiačky, možno aj niekto iní, ale neviem o tom.

4) Ako si sa dostala k svojej prezývke "Lizzy"? Dostala si ju od niekoho alebo je to len také blogové meno, pretože nechceš na internete vystupovať pod vlastným?
Je to také blogové meno. Najskôr som chcela niečo spojené s mojim menom, ale "Lucia" mi príde obyčajné, nudné. Tak som rozmýšľala nad niečím, čo by malo aspoň prvé písmeno rovnaké. Vzniklo Lizzy :) Ani neviem ako. 

5) Keďže máš blog o móde navštevuješ aj nejaké weby alebo blogy, kde hľadáš inšpiráciu? Ktoré by si mohla odporúčiť? 
Blogov navštevujem strašne veľa, ale tých najobľúbenejších mám menej. Najlepšia je určite Peťul (http://bluerabbitwithwhitestain.blogspot.sk/), Basha (http://bashaland.blogspot.sk/), Anička (http://annastranska.blogspot.sk/), Klepi (http://mademoiselleiva.blogspot.sk/), Veronica a Lucy Š., Nicol (http://myfuchsia.blogspot.sk/), ...je ich viac ale teraz si na všetky asi nespomeniem. Weby o móde a podobne nenavštevujem žiadne. 

6) Aký typ článkov máš najradšej, aké najradšej/načastejšie píšeš ty?
Najradšej  mám outfity, shopping posty, recenzie, rada si pozriem nejaké video či rozhovory. Ja píšem rada všetky články, najviac ma baví písanie rozhovorov, pretože sa vždy niečo dozviem. 

7) Máš nejaké plány s blogom do budúcna, chystáš pre svojich čitateľov nejaké prekvapenia? 
Plány nemám asi žiadne a prekvapenia tiež nie. Samozrejme, budú na blogu nejaké súťaže, jedna by mohla byť už po Vianociach alebo aj skôr :)

8) Samozrejme, že celé dni nesedíš len pri počítači a nebloguješ, čo robíš okrem tohto vo svojom voľnom čase? 
Pri počítači strávim takmer všetok svoj voľný čas :D Ale ak nie, tak niečo vyrábam, tvorím a fotím, rada čítam knihy, ale na tie mám čas len cez nejaké dlhšie prázdniny a sledujem PLL. :) Strašne ma baví vytváranie koláží, outfitov na polyvore :)

9) Aký je tvoj najväčší životný sen? A čo najväčší sen, ktorý sa týka módy? Máš nejaký kúsok, ktorý by si si hneď kúpila, keby si naň mala peniaze?
Mojim najväčším snom je mať vlastnú izbu. To sa mi asi aj splní. Hneď po tom je mojim snom navštíviť Paríž. O tom, keby som bola bohatá som písala nedávno aj článok, kde je toho viac, no najviac by som chcela kabelku od Prady, je dokonalá.

Ešte raz ďakujem Lizzy za rozhovor :). 

4 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥