Wednesday, September 26, 2012

|new in| Shopping again

Zas som nakupovala. Teda nie úplne tak nakupovala, ako sa vytešovala zo stratených balíčkov, ktoré mi KONEČNE dorazili! Už som v to ani nedúfala, o to väčšiu radosť som mala, keď ich teta poštárka priniesla. Jeden bol zo sheinside a čakala som naň už niečo cez dva mesiace, druhý z ringsandtings, ten ku mne cestoval tiež asi tak nejak dlho. Ale o tom neskôr - plánujem napísať jeden osobitný článok o internetových obchodoch a mojich skúsenostiach s nimi ;). 
| sweater, necklace: sheinside.com |
 Nejaký svetrík som zháňala už dlhšie, tento zo sheinside ma zaujal na prvý pohľad, veľmi sa mi páči jemná farba aj zaujímavý asymetrický strih. Potrebujem ešte nejaký tmavší, nemáte tipy, kde nejaké pekné a za dobré ceny zoženiem? Tento veľký náhrdelník som tiež chcela už dlho, konečne ho teda mám. Veľmi sa mi páči najmä s košeľami, ešte musím nejaké dokúpiť :)

| top: New Yorker | necklace: sheinside.com |
Tento top aj náhrdelník ste mohli vidieť už vo včerajšom príspevku. Oba kúsky pôsobia veľmi jemne a podľa mňa sa k sebe skvele hodia. Náhrdelník mi prišiel ako darček k balíčku zo sheinside.

| rings, bracelet: ringandtings.com |
Tieto tri bižu kúsky mi prišli za spolupráce so stránkou ring and tings. Odkaz môžte nájsť aj v menu ;).

 | boots: F&F | skirt: oasap.com | shorts, jeans: sheinside.com |
V poslednej dobe ma nejak nezdravo chytilo nakupovanie topánok. Toľko, koľko ich mám teraz, som nikdy nemala, ale tak tieto som tam za 6 eur nemohla nechať ;). Sú síce pánske, ale podľa mňa vyzerajú aj tak dobre. Do upršaných chladnejších dní budú ideálne! Túto bordovú sukňu som vám už ukazovala v jednom outfit poste. Šortky a čierne skinny džíny som si objednala tiež zo sheinside. Čierne džíny boli už fakt nutnosťou a pár som si ich už aj skúšala, pretože som nečakala, že tieto dorazia. Najviac ma ale prekvapilo, keď som otvorila balík a zistila som, že sú z H&M a rovnaké som si tam prednedávnom skúšala :). 

Čo nové ste si v poslednej dobe kúpili vy?

11 comments:

  1. haáemkovské a zo sheinside :D topánky sú úžasné a normálne sa vo mne našla nejaká nádej,že aj mne konečne príde balík z ringsandthings :D dúfam,poslali ti veľmi pekné veci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie balíčky sa asi kdesi zasekávajú, ja som tiež už nedúfala, že dorazí. Ešte čakám na jeden z oasap-u tiež už veľmi dlho ;) Snáď teda prídu :).

      Delete
  2. ten sveter je úplne úžasný!! :)

    ReplyDelete
  3. ten svetr je nejkrásnější !! ♥

    ReplyDelete
  4. ten svetr je super, nemáš na něj odkaz?
    a ze sheinside spolupracuješ nebo jen utrácíš?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.sheinside.com/Biege-Long-Sleeve-Geometric-Eyelet-Embellished-Knit-Jumper-Sweater-p-95569-cat-1734.html
      Nie, nespolupracujem, vyhrala som jednu giveaway o kupón na nákup. Inak by som tam za svoje asi nenakupovala, jedine v nejakej zľave, takto mi to príde veľmi predražené pri kvalite tých vecí ;).

      Delete
  5. Strašne krásne vecičky ! :O

    Pozývam na moju GIVEAWAY :)
    http://pajameysik.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    ReplyDelete
  6. svetrík je môj favorit, vyzerá so soft&cute

    CHANEL GIVEAWAY http://cheryldelarge.blogspot.sk/2012/09/chanel-eau-de-parfum-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Moc pěkné! :) Nějaké podobné boty bych taky chtěla :)

    ReplyDelete
  8. Veľmi pekné kúsky! Naozaj podarené

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥