Friday, August 31, 2012

| hot or not | Ombre

Ahojte! Dnes som plánovala pridať príspevok s outfitom (tie máte asi najradšej, však?), ale nakoniec som nikam nešla, tak aspoň tento článok. Dnešné počasie nestálo za nič, chvíľku zima, potom teplo, párkrát pršalo... dúfam, že cez týždeň to bude lepšie, teda aspoň v pondelok, pretože som si už naplánovala, čo si oblečiem na zahájenie školského roka. Určite vám to ukážem :). Čo si plánujete obliecť vy? Niečo elegantné a "slávnostnejšie" alebo to, čo nosíte do školy zvyčajne? 
| 1-2 Topshop | 3 F&F | 4-5 Motelrocks.com | 6 Topshop | 7 farfetch.com |

Ako ste si podľa názvu článku mohli všimnúť, chcem sa vás spýtať, čo si myslíte o tomto trende - ombré oblečení. Určite ste takéto kúsky videli už na veľa blogerkách aj neblogerkách a možno nejaké tiež vlastníte. Ja som si plánovala spraviť nejaké diy šortky, ale nakoniec som si to rozmyslela. Páči sa vám takéto veci? Mne teda len niektoré, z tých hore by som si kúpila asi len ten svetrík, ten sa mi páči veľmi moc! Nemám rada, keď sú tie prechody veľmi "sekané" alebo zvláštnych farieb - napríklad žlté, hnedé - také mi pripadajú akoby boli zašpinené. A čo vy? Páči/Nepáči?

13 comments:

  1. presne tak,tiež sa mi nepáči,keď sú tak strašne vidieť tie prechody.napríklad na tých rifliach,ale spodné šortky sú fajn :) som zvedavá na outfit,ja ešte nemám naplánované nič,ale nebude to nič extra :D

    ReplyDelete
  2. Za mna urcite ano:)Tie kosele a sveter su super a tie rukavice ma teda dostali!:)

    ReplyDelete
  3. Přesně jak píšeš, když není přechod plynulý, tak je to pro mě not, ale když je to plynulé, tak se mi to docela líbí, ale není to nic pro mě.
    Nejhorší jsou podle mě šortky, které byly relativně světlé a pak jen namočené do sava, kdy vznikne hodně ostrý předěl. To ani neni pořádně ombré, jen šortky dvou barev.

    ReplyDelete
  4. dnešní počasí stálo opravdu za houby:/ u nás celý den pršelo, tudíž vím, jaké to je.. já asi na první den školy zvolím něco elegantnějšího:) ne vyloženě slavnostního, ale v džínách se jít nechystám:))
    jinak trend ombré oblečení se mi líbí:) sice mi do oka nepadne každý kousek z tohoto trendu, ale ombré kraťasy, košile či například saka se mi velmi líbí!

    ReplyDelete
  5. No aj u nás bolo škaredo:( Tento trend sa mi celkom páči ak to vie dievča skombinovať. A iba niektoré vecičky.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. mne sa páči ale nie všetko:)
    tvoj blog je pekný pridávam sa k sledovateľom a teším a na články :)) pokiaľ chceš u mňa je giveaway budem rada ak sa zapojíš::)

    ReplyDelete
  7. ombre shorts miluju a svetr je nádherný, rozhodně "hot"

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Mně se ombré zas až tak nelíbí... Asi to bude tím, že jsem si kdysi omylem odbarvila kus kalhot a pak jak ombré fakt vypadaly. V té době to ale nebylo ještě módní a já měla jen zničené, nenositelné kalhoty :-))

    Paris-London Giveaway

    ReplyDelete
  9. nejak ma tento trend nechytil za srdce... :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    ReplyDelete
  10. Ten svetrík..určite hot :] nádherné kúsky :]

    ReplyDelete
  11. Na ten svetřík se musím určitě podívat :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥