Monday, July 23, 2012

| wishlist |

Síce tu bol jeden len nedávno, väčšina z vecí, ktoré ste na ňom mohli vidieť už visí u mňa v šatníku (juch!) :). A tak je tu ďalší, nový, s kúskami, ktoré potrebujem, chcem, teda skôr chcem ako potrebujem :). 

 Síce som nikdy veľmi šaty, sukne či šortky nenosila, pretože moje nohy nepatria medzi tie krásne, rovné a tak, tento rok som zahodila všetky svoje komplexy a povedala som si, že si budem nohy vytŕčať, koľko sa len bude dať :). Šiat mám ozaj len pár a tak by to chcelo nejaké ďalšie. Tieto romantické, s mašľou vzadu od Romwe som už videla na veľa preveľa dievčatách, ale ani to by ma od ich kúpy neodradilo. Myslím, že im čoskoro neodolám a budú aj moje. V poslednej dobe sa mi veľmi zapáčila modrá farba a šaty s výstrihom na chrbte, takže týmto by som sa tiež veľmi potešila. Šortky som si tento rok veľmi obľúbila a jedny džínové s vysokým pásom by sa mi ešte hodili, čierne potrebujem súrne. Veľmi sa mi páčia práve takéto zaujímavejšie voľnejšieho strihu s mašľou na zaviazovanie. 
 Keďže za chvíľu je tu jeseň, musím doplniť aj zásobu teplejšieho oblečenie a to hlavne svetríky, čo najteplejšie, najhuňatejšie, najmäkšejšie a najpríjemnejšie. A v pastelových farbách ;). Džínovú bundičku chcem už dlhšiu dobu, no stále som nenarazila na tú pravú.
 Čo sa týka doplnkov, síce mi v poslednej dobe pribudli dve kabelky, strašne rada by som si zadovážila aj "psaníčko" (fakt neviem, ako to nazvať po slovensky, ale toto slovo sa mi veľmi páči), najlepšie v takejto nude farbe alebo v čiernej. 
 Bižutérie nikdy nie je dosť a tak uvažujem o kúpe náhrdelníka takéhoto tvaru, veľmi sa mi páči v kombinácii s košeľou. Ďalej nejaké náramky či prstene, to bude asi skôr vec náhody, nijaké konkrétne vyhliadnuté nemám, akurát včera som si jeden kúpila, ale ten uvidíte časom v samostatnom príspevku spolu s ostatnými vecami, ktorým som neodolala v poslednej dobe. 
 Z topánok som nutne potrebovala nejaké sandálky, nakoniec som sa rozhodla pre tieto z Romwe, už sú aj objednané. Nejaké pohodlné loafers by sa mi tiež veľmi hodili, ešte nedávno sa mi veľmi páčili tie s hrotmi, no ako som ich videla na každom druhom blogu, nejak ma to prešlo, no týmito by som určite nepohrdla.
 Čierne skinny džíny ste mohli vidieť asi v každom mojom wishliste, no ešte stále som nenašla žiadne, ktoré by mi super sedeli. A poslednou maličkosťou je zlatý lak na nechty, po tom sa poobzerám pri najbližšej návšteve drogérie.

Nejak som sa rozpísala, snáď vás to neunudí :). Čo si plánujete kúpiť v najbližšej dobe vy? 

8 comments:

  1. ja radsej hovorim, ze potrebujem ako chcem...znie to lepsie pre usi mojich blizkych ("ze co som to zase kupila")...:))) najblizie planujem kupu topanok a kabelky a.... no vedela by som si toho vela naplanovat :D

    http://katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej hej, tú vetu "čo si si zase kúpila" poznám veľmi dobre :)

      Delete
  2. Všechno se mi moc líbí. Nejvíc asi ta bunda)

    ReplyDelete
  3. OK supr potvrzuji účast a přeji hodně štěstí!

    ReplyDelete
  4. Já bych brala ty šaty, oboje!:)

    ReplyDelete
  5. všetko sa mi veľmi páči :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥