Thursday, May 10, 2012

| beauty | Review: Avon cosmetics

V tomto článku som vám ukazovala tieto tri prípravky, ktoré som si pred nejakým časom objednala z Avonu. Po nejakom čase používania by som vám ich teda v krátkosti zrecenzovala.


Najskôr sa teda pustíme do tohto šampónu. Je určený proti lupinám a vhodný pre všetky typy vlasov. Na výber je veľa druhou s rôznymi vôňami, ako ale pozerám online katalóg, nikde ho tam nevidím, takže asi momentálne v ponuke nie sú. Ja som si tento kvôli jeho vôni nevybrala (čajovník a mäta), ale pripadá mi pre vlasy taká osviežujúca. Vlasy sa mi po tomto šampóne ale nezdajú o nič lepšie, no ani im nijak neuškodil.

Ďalším prípravkom na vlasy je tento sprej. Ide o hydratačný sprej na všetky typy vlasov s výťažkami z aloe a makadamového oleja, Má vlasy vyživovať, dodať im pevnosť a lesk. Ja som sa úplne zamilovala do jeho vône, síce niektoré kamarátky tvrdia, že im veľmi nevonia. V návode je písané, že sa má vstrekovať do uterákom vysušených vlasov, ja si ho dávam takmer každé ráno aj do suchých a niekedy aj počas dňa. Vlasy sú po ňom krásne lesklé a naozaj nádherne voňajú celý deň :).

Posledným dnešným adeptom je toto vyživujúce telové mlieko (a krém na ruky v jednom). Nemusím vôbec hovoriť o jeho vôni, pretože tú zbožňujem zo všetkých najviac. Čo vonia po mede + mlieko (jogurt) musí byť moje! :) Po nanesení je pokožka naozaj hebká a voňavá vydrží veľmi dlho. 

Čo sa týka ceny, ja som na tieto produkty narazila v špeciálnej akcii, keď som kúpila šampón za 3,20 € a k tomu bolo v ponuke sprej na vlasy a telové mlieko za 0,03 €. Nechápala som, prečo taká akcia, ale hneď som po prípravkoch siahla. Aj keby mi nesadli, za tú cenu sa to určite oplatí. 

4 comments:

  1. Kosmetiku z AVONU si taky kupuji, ten sprej mám, ale jahodový)
    xoxo T.
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ja len, že je to Avon a nie Oriflame, takže v názve bude Avon, nie? :)

    ReplyDelete
  3. ten spej na vlasy používam tiež, mne určite vonia :))

    ReplyDelete
  4. Občas si taky tuhle kosmetiku objednávám, ale zatím jsem zkusila jen Jahodovou:) ale tahle vypadá taky dobře)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥