Sunday, April 08, 2012

| diary | Happy Easter!

Dúfam, že momentálne oddychujete, užívate si prázdniny a tvrdo bojujete s naivnými mužmi, ktorí si myslia, že vašu Veľkú noc plánujete využiť na prezliekanie sa stále do suchého a suchého oblečenia a utieranie bytu po vode, ktorú tam oni všade porozlievali. Ja som si toto zažila naposledy pár rokov dozadu, teraz mám už ochrancu, ktorým je môj priateľ a takéto hlúpe tradície mu nie sú po vôli. Mám šťastie no čo vám poviem :).
Ja som si tieto prázdniny nazvala oddychovými, mám na to ale už len zajtrajšok, v utorok mám toho veeeľa na práci, dokončiť všetky veci do školy, dobrať si zameškané učivo, ach jaj, veľmi sa na to neteším. Vy si užite posledné dni prázdnin naplno, dúfam, že nie nad knihami, ako ja ;). Keďže je tento blog predsa o móde, vyskladala som pre vás narýchlo jeden veľkonočný outfit (tie botičky sú krásne, však?! :)).
Btw, ďakujem za to pekné číslo - 2000 prezretí :). Veľmi ma teší každý nový čitateľ blogu a aj každý pridaný komentár, dúfam, že aj vy ste spokojní s článkami a bude vás tu čím ďalej, tým viac :).

9 comments:

  1. ten velikonoční outfit je moc hezký:) a ty boty jsou nádherné!!

    ReplyDelete
  2. Cute shoes, I really love them! xoxo from armarioenduddas :)

    ReplyDelete
  3. Krásný outfit, botky jsou opravdu krásné<3!

    mymagic-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. love this post

    xo Camilla

    Into The Fold

    p.s check out the giveaway on my blog! :)

    ReplyDelete
  5. Love the pairing of mint and yellow :)

    Dear, I am hosting Harvey Prince international giveaway currently, where 10 winners will win $550 worth of Perfumes...Would mean a lot...Just click the link below to enter :)

    Enter 10 winner Harvey Prince ($550) Giveaway
    ♡ StylishByNature.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥