Tuesday, March 06, 2012

| beauty | Nail polish tag


Pravidlá:
- odpovedz na nasledujúce otázky,
- označ ďalšie 3 bloggerky, ktoré posunú článok ďalej a taktiež odpovedia na otázky,
- do komentára pod tento príspevok pošli odkaz na tvoj článok, v ktorom si splnila predošlé dva body.

1. Koľko lakov na nechty vlastníš? + foto
Nedávno som robila medzi lakmi poriadok, takže je to preriedené a mám ich dokopy 15. Väčšinou sú to laky, ktoré momentálne používam najčastejšie.
2. Ktorá je tvoja obľúbená značka lakov na nechty?
Obľúbenú značku nemám, veľmi si nepotrpím na drahé značky lakov, väčšinou sú to značky, ktoré sa dajú kúpiť v každej drogérii, no mám aj pár naozaj lacných. Rada skúšam nové značky a tak ak ma zaujme nejaká farba alebo lak nie je na nejakú dôležitú príležitosť na značku sa vôbec nepozerám. 

3. Dostala si niekedy ako darček lak na nechty? Ak áno, napíš ten najlepší a kedy to bolo.
Myslím, že som dostala nejaký od kamarátok ešte kedysi dávno, no už si vôbec nepamätám aký a kedy to bolo. Mám ale jeden červený od sestra, ktorý mi priniesla pred rokom z dovolenky, je úplne malinký, takže mi z neho veľa nezostalo :).

4. Aký lak máš na nechtoch teraz? 
Momentálne mám na nechtoch tento lak od Essence, mentolovej farby, ktorý som už dlhšiu dobu chcela a  keďže som si kúpila šaty rovnakej farby, už nebolo o čom rozmýšľať. Zatiaľ ho mám na nechtoch len od včera večera ale som s ním spokojná, veľmi sa mi takéto pastelové farby páčia, takže je to niečo pre mňa.

5. Ak by si mala vytvoriť limitovanú edíciu lakov na nechty, aká by to bola? 
Nad týmto som nikdy nerozmýšľala, ale myslím, že momentálne by ju tvorilo plno krásnych, jemných, pastelových farieb. A možno nie, naozaj neviem. 

6. Ktorý lak je tvoj obľúbený?
Zamilovala som si ten mentolový, ale z tých, čo vlastním už dlhšie, načastejšie používam asi tento od Rimmel London, je to lak určený na francúzsku manikúru, ale ja ho používam takmer stále, má taký jemný pastelový nádych, ľahko sa nanáša, pretože má taký ten "maxi nanášač" :D, laky s týmto štetcom mám strašne rada, stačia dva krát pretrieť a je to :). K tomu ešte aj rýchlo schne a dlho vydrží. Takže tento mi naozaj vyhovuje. 
Inak kedysi som mala veľmi rada aj takéto (viď posledná foto) laky s tým tenučkým štetcom, rada som si s ním vytvárala na nechtoch rôzne vzory, teraz som však už zástancom jemných, čistých, jednofarebných nechtov. 
Ešte by vám som chcela ukázať tento urýchľovač rastu nechtov od Oriflamu (teda neviem, či je ešte v ponuke, mám ho možno už aj rok), keďže mám strašne jemné a lámavé nechty, nemám šancu dosiahnuť dlhé krásne nechty, ktoré by chcela asi každá z nás. Tento prípravok mi celkom pomohol, ak teda máte rovnaký problém, vyskúšajte ho ;).

A ďalšie tri bloggerky, myslím, že to nie je potrebné označovať, môžte si tento príspevok spraviť kto chce, ak teda máte chuť, pretože toľko návštevníkov vás tu zas nie je a budem rada, ak sa nájdu vôbec traja, ktorí sa do toho dokopú :).
Ja som dostala možnosť od Klepi, ďakujem :).
Sue



3 comments:

  1. zajímavé,máš krásné odstíny laků :)

    ReplyDelete
  2. máš užasne laky :)) najužasnejší je ten mentolový :))
    btw: máš najdokonalejší design ♥

    ReplyDelete
  3. Máš moc pěkné laky na nehty... moje sbírka je o mnoho menší...

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥