Saturday, March 17, 2012

| hot or not | Men on the heels


Nedávno som v televízii pozerala jednu reportáž, ktorá sa týkala práve tejto témy - muži a vysoké opätky. Veľmi ma to zaujalo, doteraz som ešte nevidela muža na ihličkách ani len na fotke, opätky pre mužov pre mňa merali tak maximálne tri centimetre. V niektorých krajinách je to ale veľký trend, no tie naše to zatiaľ určite nie sú. Veď si viete predstaviť, ako by ste sa možno i vy sami pozerali, keby ste muža v takejto obuvi stretli na ulici. Aj ja by som sa určite zastavila a chvíľku uvažovala, či to bolo naozaj alebo sa mi niečo také len zdalo. 
My máme teda možnosť vidieť zatiaľ tento trend len na módnych mólach, vo fashion časopisoch, alebo na známych celebritách, ani tých však nie je veľa, jedným z nich je aj Lenny Kravitz, ako môžte vidieť na fotke dole. 

 
Ako by ste reagovali vy, keby ste muža s takýmto topánkami stretli na ulici? Zdá sa vám to normálne, alebo už prehnane extravagantné? Ale na druhej strane, prečo by si muž nemohol dovoliť nosiť obuv s vysokým opätkom, keď môže žena? 
Sue

8 comments:

  1. na mě je to velká extravagance, ale ten model vpravo dole by mi vůbec nevadil

    ReplyDelete
  2. Mně to přijde...divný. Nelíbí se mi to, až moc extravagantní. :D

    ReplyDelete
  3. 4 fotka okéj,ale jinak si myslím,že by podpatky měly zůstat u holek.:)) za chvíli by kluci mohly začít nosit i podprsenky,to by byla teprve sranda.:D

    ReplyDelete
  4. bože prosím len to nie... prečo by mal byť celý svet len kvôli nejakej emancipácii unisex??

    ReplyDelete
  5. tak tohle bych opravdu nepřežila. Ženy nosí podpatky aby byly sexy. Krásně se jim vytvarují nohy, mají správné držení těla a chodí ladně.. tohle je prostě ženská záležitost.
    Potkat muže v botech jako má pán na první fotce vlevo, tak asi odpadnu!! A tohle myslím vážně.. to je i na mě příliš a to mám pochopení pro spoustu podivností.

    ReplyDelete
  6. Ne, ne, ne! Líbí se mi jedině ten týpek úplně nahoře v šedém saku. Jinak to vypadá jako by ukradly staré boty svém přítelkyni. Navíc ty bílé "kozačky" jsou děsné samy o sobě, i kdyby je měla ženská...

    http://www.wambisworld.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥