Sunday, March 11, 2012

| beauty | Review: Lasting Finish 25 Hour Foundation | make up | Rimmel London


 Pred nejakým tým týždňom sme si so sestrou kúpili tento make up, len na vyskúšanie (v tomto článku),  pretože som naň čítala rôzne recenzie a takmer všetky ohlasy boli pozitívne. Keďže ho používam každý deň, rozhodla som sa vám naň napísať recenziu, bola by škoda o tomto make up-e nevedieť.
Jeden make up od Rimmel-u, s ktorým som bola veľmi spokojná, som už mala ( a to krémový make up 7Match Perfection) a som rada, že som sa nesklamala ani v tomto. Cena 7,99€ za 30ml je podľa mňa prijateľná. 
Na webe Rimmel-u sa môžte dočítať:
Dlhotrvajúci make-up super odolný voči oteru
- revitalizujúci komplex minerálov pre posilnenie pleti
- zvláčňujúce zloženie Aqua Primer pre celodennú hydratáciu
- zbaví pleť stresu a napätia

Myslím, že som počas dňa vždy dosť vyťažená (aké hlúpe slovo, ale nič iné ma nenapadlo, snáď to pochopíte :D) a asi nikdy mi nevydržalo líčenie ani do obeda také, ako som si ho spravila ráno, takže nemôžem ani o tomto make up-e tvrdiť, že je dlhotrvajúci a super odolný voči oteru, ale zdá sa mi, že je to naozaj lepšie ako iné, ktoré som používala. Či vašu pleť zbaví stresu a napätia vám povedať neviem, zatiaľ som žiadne zmeny nepocítila ;).Čo sa týka krytia, musím povedať, že kryje naozaj dobre, dokáže aj takmer úplne zakryť moje kruhy pod očami, za čo mu dávam veľké plus :). Na pleť sa veľmi neusadzuje, nezanecháva hrudky, má príjemnú krémovú konzistenciu, nie je ani príliš hustý, ani naopak príliš tekutý. Pleť naozaj hydratuje, síce taktiež nie po celý deň, ale zas kto by to bol vôbec čakal, však? 
Ďalšia vec, s ktorou som na ňom spokojnejšia ako s tým pred tým je nanášanie, je v takejto fľaštičke, ako môžte vidieť na fotkách, takže doň nemusím ísť prstami, čo nemám rada ani na balzámoch na pery alebo iných prípravkoch.  
Na výber sú 4 odtiene, ja používam odtieň Ivory (100).
100 Ivory | 103 True Ivory | 200 Soft Beige | 303 True Nude
Takže aby som to skrátila, môžem ho len odporučiť, samozrejme, je to individuálne, takže niekomu vyhovovať môže, inému nemusí ;). Na jeho cenu je to ale myslím dosť kvalitný make-up, tak ak sa chystáte kupovať nový, vyskúšajte tento. (momentálne sa dá kúpiť v e-shope Rimmel-u v zľave 7,99€ 5,99€).
Sue

7 comments:

  1. tento make-up som pouzívala strasne dlho potom som presla na stay mate :) ale bol super

    ReplyDelete
  2. Make-up sice nepoužívám, ale vypadá dobře! :)

    ReplyDelete
  3. tenhle make-up mám vyzkoušený a je vářně super, pěkná recenze!:)

    ReplyDelete
  4. Tenhle make-up je jedním slovem super! :)

    ReplyDelete
  5. Your blog is absolutly amazing! i'm ur follower nowm what about followng eachother? :)
    www.meryswardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. super recenze...já mám ten svůj oblíbený už strašně dlouho, ale tenhle asi vyzkouším =)

    ReplyDelete
  7. cau cau, ten ivory ma zlty podton?

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥