Tuesday, March 20, 2012

| outfit | The first day of Spring

Jar nám začala krásne. Slniečko svieti, v parkoch sú plné lavičky, dnes sme si dokonca dali aj prvú tohtoročnú zmrzlinu (samozrejme straciatellovú :)). Vytiahla som teda sukňu a len tento tenší kabátik, ktorý som raz ulovila v secondhande za jediné euro. Kto by sa mu nepotešil? :) 
Mimochodom tieto topánočky som dlho zháňala a dnes som sa len utvrdila v tom, že som si nevybrala dobre. Síce ma nestáli veľa, musím sa na ne posťažovať. Moje nohy trpia a po hodinovej prechádzke to už nemôžu vydržať, okrem toho sa topánky strašne špinia, je to taký zvláštny materiál, stačí, keď sa o niečo trošku ošúchnu a už sú po nich "fľaky" a z čiernej sa stáva šedá, nemáte s takým niečím skúsenosti? Neviete, či by na to niečo nepomohlo? 
Inak môžte si všimnúť, že som prefarbená, bol to malý pokus o niečo celkom iné, ktorý ale dopadol tak ako dopadol. Najskôr som bola veľmi nespokojná, no teraz si an to začínam pomaly zvykať. Čo poviete? 
coat - Secondhand  / shirt, belt - New Yorker / necklace - KOTON / bag - F&F / sunglasses - Tally weijl

A ešte jedno bonusová, na ktorej môžte vidieť môjho drahého a momentálne aj jediného fotografa :)

Ešte sa vám chcem poďakovať za každý jeden komentár a každého, kto môj blog sleduje, veľmi ma to teší. Ak by ste chceli článok na určitú tému alebo recenziu na akýkoľvek z prípravkov, ktoré som vám spomínala, určite mi to napíšte ;).
 Sue

9 comments:

  1. boty ze stejného materiálu jsem měla taky, právě proto jsem si teď koupila raději kožené:)
    ..jinak sluší ti to a moc se mi líbí ty detailní fotky:)

    ReplyDelete
  2. beautiful girl!!<3

    ReplyDelete
  3. vlásky ti moc sluší! :)
    a ty sunglasses ! ááw

    ReplyDelete
  4. Ta první fotka je opravdu krásná!! Moc tito sluší a outfit je bezva ;)

    ReplyDelete
  5. úžasný blog toto, veru hej :-))

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥