Sunday, March 11, 2012

| favourites | Blog of the week: MADEMOISELLEIVA.blogspot.com

Zas niečo nestíham, momentálne je to aj táto rubrika - blog týždňa, do ktorej som naposledy pridala článok asi pred tromi, to som celá ja. Mala by som si to kdesi zapisovať, pretože inak to takto bude bývať asi vždy :).
Dnes by som vám teda rada predstavila blog práve Ivky Klepáčovej, ktorú môžte poznať taktiež pod meno Klepi. Už si ani nepamätám, ako som narazila na jej blog, pravdepodobne to bola len náhoda, ale na prvý pohľad ma veľmi zaujal. Je to veľmi sympatická slečna, čo si môžte podľa fotiek všimnúť aj vy, v poslednej dobe na svoj blog pridala aj videá. Určite si ich pozrite :).
Čo sa mi na jej blogu páči, je samozrejme jej štýl, ktorý mi je veľmi blízky a takmer všetky jej kúsky. Outfity pridáva často, ja mám takéto články veľmi rada. Na jej blogu ale toho nájdete oveľa viac, netýka sa teda len oblečenia, ale aj kozmetiky, píše recenzie na rôzne kozmetické produkty, ďalej tam môžte nájsť rôzne tipy, vychytávky ale aj diy články. 
Ak teda jej blog ešte nepoznáte, určite tam bežte a prezrite si ho ;).
Sue

4 comments:

  1. je zlatá ale jej štýl mi nie je veľmi blízky :)

    ReplyDelete
  2. Musím se na její blog podívat. :) Podle těhle fotek má krásné outfity. :)

    ReplyDelete
  3. oooo ja odpadnem :) Ďakujem tak toto ma naozaj prekvapilo :) zdvihla si mi náladu a dodala energiu na blogovanie ... naozaj dakujem si zlatá :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥