Tuesday, February 21, 2012

| outfit | Hellou, Sunshine

 Dnes ráno to vyzeralo na dosť mizerný deň, lúčenie s posteľou bolo veľmi ťažké, vonku poriadne mrzlo a ani v škole sa nič nezlepšilo. Poobede to však šlo už len k lepšiemu. Chvíľku som bola s drahým, pobehali sme pár obchodov a ja som konečne našla topánky na jar, ktoré sa mi páčia. Dodnes som totiž nemala presnú predstavu. Nakoniec som našla aj pár vecí, ktorým som nedokázala odolať, zajtra vám ich snáď ukážem, možno aj na sebe ;). Popri všetkých tých obchodoch, ktoré som pobehala, som nevynechala ani Lindex, kde sa mi veľmi zapáčila nová jarná kolekcia, tie farby, strihy, proste krása. Plánujem tomu venovať aj osobitný článok.
Mimochodom dnes máte prvú možnosť vidieť na fotkách aj mňa, snáď sa mi podarí a budem sa vám ukazovať častejšie. Musím dodať malú poznámku k tejto bunde - narazila som na ňu len pred pár dňami v jednom Secondhande, ktorému na dverách práve visela ceduľka "Dnes všetko za 1,50 €". Keď som ju tam našla, veľmi ma to potešilo, pretože som si takú plánovala kúpiť (síce v hnedej alebo čiernej) už dlho a za 1,50 €? To je naozaj ako zadarmo! :)
parka - Secondhand / šál - H&M / satchel - F&F
Sue

7 comments:

  1. krásné fotky a tobě to na nich moc sluší a ta parka je naprosto dokonalá =)

    ReplyDelete
  2. hezké fotky moc se mi líbí jak máš sepnuté ty vlasy v jednoduchosti je krása :)) fakt pěkné :))

    ReplyDelete
  3. Moc Ti to sluší, budna je super úlovek;)

    ReplyDelete
  4. krásná parka,moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  5. Loučení ráno s postelí je snad to nejhorší :D
    I když takové kabátky, bundy nejsou moc můj vkus, tak je super! a za tu cenu bych taky neváhala :D A ta barva působí taky fajn, jinak než černá :)

    ReplyDelete
  6. Vypadáš vážně skvěle! Líbí se mi jak máš jemně spletenou a připnutou tu ofinku, to ti moc sluší! :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥