Monday, January 23, 2012

| inspiration | Spring trends 2012

Ako tak prezerám web Lookbook.nu, rozhodla som sa napísať Vám článok o trendoch na tohtoročnú jar. Je toho naozaj veľa, ja pridávam hlavne tie, ktoré zaujali mňa. K tomu prikladám fotky, práve z tejto stránky, určite si ju prezrite, ak ju teda ešte nepoznáte, a inšpirujte sa. 

Čo sa týka farieb, môžu sa tešiť milovníčky hravých farebných kombinácii, pretože medzi hlavné trendy tejto jari patria: 
Pastelové a telové farby - tieto farby patria medzi moje obľúbené, pôsobia na mňa tak jemne, pôvabne. Najmä šaty v takejto farbe a určite i nejaký top si plánujem túto jar, leto zaobstarať. 


Neónové farby - kedysi dávno, veľmi dávno som bola aj ja na bláznivé farebné variácie, no teraz sa držím hesla: "menej je niekedy viac.". Maximálne tak nejaký top žiarivejšej farby, na nohavice či saká sa asi neodvážim.

Black and White - táto kombinácia nikdy nesklame a bude in hádam vždy. S čiernou to v tomto spojení farieb netreba preháňať, niekedy stačí pár výrazných liniek, pri ktorých čistá, ostrá biela farba dokonale vynikne.

 Zo vzorov máme dosť široký výber, či už bodky, kvetiny či obyčajná čierna alebo biela čipka.
Zvieracie vzory - trendom číslo jeden vzorov zo zvieracej ríše sú vtáky. Ja osobne zvieracie vzory typu tygrie či leopardie legíny priveľmi nemusím, ale pár vecí práve s vtáčím vzorom ma už v obchodoch veľmi zaujalo.


Kvetinové vzory - tak tých som ja veľkým zástancom. Síce ma už nebavia tak, ako kedysi, pôsobia na mňa sviežo a na zimu v nich určite nepomyslím.


Geometrické tvary - myslím, že tento trend sa hodí pre extravagantnejšie typy, rovnako ako aj pre tých, ktorý priveľmi experimentovať neplánujú. Nejaký nový svetrík alebo top sa v mojej zbierke určite túto jar objavia.


Krajky, čipky - zopár krajkovaných vecí mám, určite však túto jar alebo cez leto pribudnú ďalšie.

Shorts and suit - jeden z trendov, ktorý ma veľmi zaujal a ktorý som používala už minulú jeseň je spojenie šortiek a saka, často saka v pánskom štýle. Akurát v piatok som si zaobstarala dve saká, ktoré určite, hneď ako bude na ne vonku počasie, prevetrám. Do teplejšieho počasia si plánujem kúpiť ešte čierne a hnedé alebo šedé šortky.


Priehľadné materiály - do priehľadných materiálov sa veľmi nehrniem, ale šaty bez rukávov, ktoré môžte vidieť na fotke, by sa mi veľmi páčili len ako top. Ak nájdem niečo podobné a zaujme ma to, nezaváham.

































Čo z tejto ponuky jarných trendov zaujalo najviac vás? 

Sue

1 comment:

Thank you for every lovely comment! ♥