Saturday, May 04, 2013

|tip| Vytvor si originálne tričko

Poznáte to? Stojíte 15 minút na zastávke a keď konečne nastúpite do autobusu, zazvoní vám mobil, na druhej strane sa ozve ujo kuriér "Haló, haló, mám pre vás balíček, ste doma?". A tak obvolávate celú rodinu, keď konečne niekoho ochotného prevziať vám balík zoženiete. Potom už len ďakujete, tešíte sa domov, otvoríte veľký balík a tam tričko, tričko s jeleňom, a keď zistíte, že vám sadne ako uliate, máte ešte o to väčšiu radosť :).
Ak okukávate, čo sa v tej našej blogovej komunite deje, určite ste už o tomto webe počuli. Aj ja som sa o tejto možnosti dočítala práve na jednom z blogov, ktoré sledujem a rozhodla som sa, že sama vyskúšam čo je to vlastne zač. Ide o e-shop shirtinator.sk, kde si môžte vytvoriť behom pár minút originálne tričko buď z prednastavených motívov alebo si naň môžte vložiť aj vlastný. Je to celé úplne jednoduché a zaberie vám to naozaj len chvíľku, okrem tričiek si navyše môžte vyrobiť aj vlastný hrnček, kľúčenku či tašku. Pre milovníkov piva napríklad podpivník, pre zamilovaných vankúš v tvare srdca. Fantázii sa medze nekladú. 
Celá tvorba produktu je jednoduchá a zvládne to určite každý. Prednastavené motívy sú rozdelené do kategórii a vy si môžte vybrať tú, ktorá sa vášmu štýlu hodí najviac. Tiež môžte dopísať vlastný text a ak sa vám žiadny z obrázkov nepozdáva, vyberte si obrázok či logo zo svojho počítača a vložte ho jednoducho na tričko. Po celý čas vidíte dole pod produktom cenu v eurách, ktorú máte za vybraný produkt zaplatiť. Nakoniec je samozrejme dôležité vybrať si správnu veľkosť a hotovo! 
Navyše ak máte vlastný blog, môžte využiť akciu "Tričko pre blogera", vďaka ktorej som mala možnosť vytvoriť si vlastné originálne tričko aj ja. Pre viac informácii klik tu ;). 

8 comments:

  1. Vyzerá to skvelo :) tvoj jeleň je boží :) Pokiaľ chceš budem rada ak sa zapojíš ;) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/04/giveaway.html

    ReplyDelete
  2. jé super nápad s tím jelenem, vypadá to dobře :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥