Monday, July 20, 2015

│TOP10│JULY

Ahojte! Takýto typ článku sa tu objavil už minulý rok, a síce som mala v pláne prispievať ním každý mesiac, akosi to nevyšlo. Dúfam ale, že to tentokrát výjde, pretože mi to pripadá ako príjemné oživenie k outfitovým či iným príspevkom, možno sa v nich objaví aj niečo zaujímavé pre vás, tipy na kúsok, ktorý už dlhšie hľadáte, tip na film, ktorý ste ešte nevideli, alebo pesničku, ktorú ste si tiež zamilovali, len ste nevedeli zistiť, ako sa volá a nájsť ju. A aj pre mňa je to taká rekapitulácia radostí (či už tých materiálnych, ale aj ostatných). :)

Čím ma teda zatiaľ potešil tento mesiac?
1. Móda: Zletnieva sa. A aj keď som kedysi nebola milovníčkou sukní, šiat, šortiek.. všetkého, v čom som nemohla schovať svoje nohy, tento rok som sa to rozhodla zmeniť, a tak dopĺňam svoj šatník letnými kúskami. Už dlhšie som hľadala aj šaty, o ktorých som mala jasnú predstavu, no nie a nie také zohnať. Chcela som, aby boli biele/svetlé (potrebujem si trochu oddýchnuť od čiernej), s kvetovanou potlačou (veď čo je letnejšie ako kvety?) a áčkového strihu so vzdušnou, nie padnutou sukňou. Pobehala som celé nákupné centrá, ktoré u nás máme, poprezerala som e-shopy, a nakoniec som "tie pravé" našla náhodou v čínskom obchode za pár eur. Natešená som bežala do kabínky a posledný kus mi sadol ako uliaty. Čoskoro tu uvidíte celý outfit. ^_^

2. Kozmetika: Z kozmetiky som sa tentokrát rozhodla vybrať paletku na obočie, ktorá mi spolu s ďalším prduktom prišla v balíčku od Evičky zo stayunique.sk. Hneď, ako som ju vyskúšala, vedela som, že iný produkt na obočie tak skoro používať nebudem. :) Ale o tom vám ešte napíšem bližšie v ďalšom článku, ktorý sa na blogu objaví v priebehu pár dní.

3. Hudba: Momentálne som na tom tak, že počúvam svoj starý ohraný playlist stále dookola a nemám žiadnu novinku ani top pieseň, ktorú by som sem mohla zaradiť. Tentokrát mi môžte do komentárov napísať nejaké tipy na obľúbené piesne vy, budem vám vďačná!
4. Jedlo: Zmrzlina, nanuky či ľadová drť! Tie v horúcich dňoch príjemne osviežia a celkovo k letu to tak nejak patrí. :)
5. Blog: Na obzeranie nových blogov mi nezostal čas, ale stále som verná instagramu a práve tam som narazila na slečnu z blogu The fashion cuisine, ktorej fotky ma veľmi očarili. Je to sympaťáčka, má skvelý, tak trochu chlapčenský štýl a krásne kvalitné fotky! Určite na jej instagram aj blog mrknite.

6. Film/Seriál: Tentokrát som vybrala seriál Mr. Robot, ktorý má zatiaľ len pár častí, ale už hneď prvá ma zaujala natoľko, že sa neviem dočkať ďalšej a ďalšej! Nechcem vám k tomu veľmi písať, veď skúste pozrieť a uvidíte sami. ;)
7. Kniha: Už dávno mi svojimi myšlienkami, citátmi a básňami učaroval R. M. Drake. Keď prednedávnom vydal novú knihu, rozhodla som sa, že si ju kúpim (a časom sa hádam dostanem aj k ostatným), a síce som na ňu čakala vyše mesiaca, oplatilo sa a najradšej by som ju čítala stále dookola. <3

8. Miesto: Pred pár dňami sme sa s drahým boli previezť do Rajeckých teplíc, kde sme síce už párkrát cestovali za wellnessom, ale ešte som nemala možnosť prejsť sa po krásnych parkoch, ktoré toto mesto ponúka. Tentokrát sme teda dali prednosť nim a nafotili tam asi trilión fotiek, ktoré tu ešte uvidíte! :)

9. Myšlienka/Citát:
"Destroy the fear in you before the fear destroys the life before you."

10. Random: Za random vec, ktorá mi spravila radosť, môžem označiť tohto malého rozkošného osmaka. <3 Nie je môj, kupovali sme ho pre sestru drahého, ale radosť som z toho mala toľko, akoby som si ho vyberala pre seba, ha. Raz si takého určite kúpim, teda minimálne dvoch a možno aj celú rodinku! Len sa musím naučiť byť pozornejšia a viac trénovať, pretože odfotiť mu aspoň takúto rozmazanú fotku, na ktorej ho vidno vlastne len z časti, bolo naozaj umenie. :)

Dúfam, že sa tu budú články objavovať opäť pravidelne, keďže ma posledné dni dosť hnevá notebook a dnes som sa celý deň trápila s Photoshopom. Teraz ale všetko funguje, tak sa idem pustiť do upravovania fotiek, kým sa dá! Majte sa krásne! <3

8 comments:

  1. Ach, takéto články si prosím častejšie :) Krásne fotky a tá kniha musela byť zaujímavá :)
    http://withgreywolf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Tieto články mám strašne rada, seriál idem hneď pozrieť, vyzerá, že ma to bude baviť. Kniha ma tiež zaujala, uvidíme, či ju nájdem u nás v kníhkupectve. A skvelé fotky.♥

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    ReplyDelete
  3. krásne fotky a skvelý článok :)

    Môj BLOG /KLIK/

    PS: Follow for follow? I always follow back !

    ReplyDelete
  4. Krásny fotky:) odkiaľ sú tie šaty?...tá kniha vyzerá naozaj zaujímavo:-)..takže ja mám v poslednom čase strašne odpočúvanú pieseň od Floridy- I dont like it, I love it a Primetime od Majka. To sú moje dve topky.

    ReplyDelete
  5. Nádherné šaty :) A inak v Rajeckých som často :) Milujem najmä také podvečerné prechádzky s priateľom okolo jazera :)
    MORE than FASHION

    ReplyDelete
  6. the fashion cuisine idem omrknut, vyzerá zaujímavo, r.m. draka poznám len tak zbezne, čítala som od neho len pár vecí, ale páčilo sa mi to a ta fotka z rajeckych teplic <3

    ReplyDelete
  7. Krásne šaty ♥ Takéto príspevky častejšie :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥