Wednesday, December 03, 2014

│TIPS│CHRISTMAS GIFTS

Už dlhšie som mala v pláne tento typ článkov, no bolo mi trochu blbé písať ich ešte pred začiatkom decembra. S Vianocami už určite kopu z vás otravovali pomaly od októbra reklamy v telke, tak som vás nechcela ešte viac rozčuľovať, ha. :) Medzitým som ale podobné príspevky zahliadla na kopu iných blogoch, tak ak sa náhodou ešte nájde niekto, kto nevie, čím potešiť na Vianoce druhého, možno vám pomôžu práve moje tipy. ^_^ 
Rozdelím ich do viacerých článkov, dnes sú to darčeku pre sestru, priateľku či najlepšiu kamošku. Sú to lacnejšie varianty, objaví sa článok aj s drahšími darčekmi. 
1. Krém na ruky - Kozmetika poteší skoro každú ženu, slečnu či dievča, či už ide o lak na nechty, riasenku, očné tiene, darčekovú kozmetickú krabičku, hocičo. Ja si myslím, že práve krém na ruky je vec, kde nemusíte premýšľať nad odtieňom, ktorú niekomu sadne, či obľúbenej značke, ktorú používa. S vôňou je to rovnako - buď vieme, akú má rada, alebo proste vyberieme nejakú príjemnú a nenútenú. Navyše krém na ruky využije určite každý, zvlášť počas zimy, a v niektorých predajniach ich nájdete aj v krásnych zaujímavých baleniach. 
2. Prívesok - Hovorí sa, že ženy milujú šperky. Pri prsteňoch a náramkoch je občas problém trafiť sa do veľkosti, u náhrdelníku takéto niečo riešiť nemusíme. Malé pekné nájdete napríklad na asos.com. 
3. Hrnček - Samozrejme nie pre každého, ale pre ľudí, ktorých dokážu potešiť rozkošnosti, to môže byť veľmi milý darček (ja si také dávam často, ha - už ich mám celkom veľkú zbierku ^_^ ). Ak chcete darovať originálny darček, stačí kúpiť čistý hrnček, fixku a dozdobiť ho zaujímavých textom alebo obrázkom ručne. :)
4. Pokladnička - Keďže sa blíži nový rok plný predsavzatí, jedným z nich môže byť u niektorých aj začať šetriť. Pokladnička zaujímavého tvaru môže byť využitá práve na toto, prípadne ako skvelý doplnok na poličku. 
5. Ponožky - Ďalšia milá rozkošnosť, ktorá poteší. Ako tak pozerám v obchodoch je ich na výber naozaj veľa s rôznymi motívmi, ja som si naposledy objednala tieto ňuňu vianočné. <3 Z oblečenia to môže byť tiež napríklad nejaká zaujímavá čiapka, šál, či rukavice. 
6. Diár - Diár je vec, ktorú potrebuje takmer každá žena. Ak nájdete nejaký zaujímavý s pekným obalom, určite sa mu poteší, je to predsa vec, ktorú používame denne. 
7. Čaj - Možno to o mne neviete, ale milujem čaje. Podľa mňa to môže byť tiež milým darčekom, zvlášť pre ľudí, ktorí si potrpia na kvalitu čajov. Kopu z nich sa dá kúpiť v krásnych plechovkách, balíčkoch, pri ktorých si už nemusíte robiť starosti ani s balením, pretože samé o sebe vyzerajú super! ^_^
Ako ste teda na tom s nakupovnaím vianočných darčekov? A čo poviete na môj výber, potešilo by vás z toho niečo? :) Ak máte tiež nejaké dobré tipy, sem s nimi! 

11 comments:

  1. Ahoj, zatím mám dárek jen pro přítele :) a tvůj výběr je super :) líbilo by se mi všechno :) :D!

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Skvelé tipy, bez ponožiek a diáru si ani Vianoce predstaviť neviem - je to proste klasika. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. Diářek taky budu potřebovat:)

    ReplyDelete
  4. Moc se mi lí bí ty hrnečky a čepice :) A ponožky jsou roztomilé! ♡

    ReplyDelete
  5. Čaje, hrnčeky a ponožky by som hneď brala :3 Ten tvoj zoznam vážne vyzerá ako keby si ho robila pre mňa;D

    ReplyDelete
  6. ďakujem za radu, určite využijem :)

    ReplyDelete
  7. Ten diář je super! Co je to za značku? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diár nájdeš tu: http://cottonon.com/AU/p/typo/2015-a5-buffalo-dtp/2013557905986.html#start=1 :)

      Delete
  8. Mě se líbí ten hrníček s puntíky.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥