Tuesday, June 24, 2014

|NEW IN|

Ó áno, idem sa vám chváliť! Už dlhšie som si ničím neurobila radosť (pod tým teda myslím takéto materiálne radosti, inak som šťastná každý deň zo všelijakých maličkostí ^_^) a tak som to musela napraviť. Čakám pár balíčkov s krásnymi kúskami a dnes mi dva z nich dorazili. Niečo z vecí, ktoré prišli, ma potešilo, niečo sklamalo ..ale aj o tom je nakupovanie cez internet. 
V prvom balíčku z Choies mi dorazil tento slnečnicový overal, s ktorým som pri objednávaní nebola úplne stotožnená, no povedala som si, že na leto sa bude hodiť. A dobre som spravila, je z ľahkého príjemného materiálu, pohodlný a tá potlač je na leto ako stvorená! Trošku som sa bála veľkosti, ale pás je elastický, takže všetko dobre dopadlo a určite ho čoskoro uvidíte aj na mne :). 
V druhom balíčku dorazilo aj sklamanie. Prvýkrát som skúsila cez internet objednať džínsy a nedopadlo to vôbec tak, ako som čakala. Na fotkách vyzerali super, zaujímavé zipsové detaily, rozmery mali sedieť, ale naživo to akosi nevydalo - džínsy sú akési neforemné, prišli navyše strašne zhužvané a tiež nie veľmi voňavé. Veľmi som sa na ne tešila a už som aj nejaké celkom nutne potrebovala, takže ma to dosť sklamalo. Ale ako vravím, aj to patrí k online nákupom a nie vždy všetko, čo dorazí, vyzerá v skutočnosti tak, ako na fotkách ;). Máte tiež podobné skúsenosti? 
 S džínsami mi dorazil aj náhrdelník, ktorý mi naopak spravil veľkú radosť. Vyzerá ako na fotkách, možno ešte krajšie a určite ho na mne uvidíte často! :) 
 Najväčšiu radosť mi ale spravili džínsy, ktoré som dnes našla v zľavách v Tescu. Tak rýchlo som si ešte nohavice asi nikdy nekúpila, väčšinou dlho vyberám a ešte dlhšie skúšam. Najdlhšie však trvá vždy to, kým nájdem presne také, aké hľadám. A možno práve preto som mala dnes šťastie, nešla som po ničom konkrétnom, no keď som náhodou narazila na tieto (navyše v 50% akcii!), a síce nemali moju veľkosť, len o jednu väčšiu, bežala som s nimi do kabínky s nádejou, že mi budú sedieť. A sú to najpohodlnejšie džínsy, aké som si za posledné mesiace skúsila. Majú super strih, naozaj skvele sedia a ešte k tomu tá cena! Ak teda zháňate tiež tie pravé, bežte to omrknúť do F&F! :)

Čím ste si v poslednej dobe urobili radosť vy? 

18 comments:

  1. Pekné vecičky :3 Ja akurát teraz očakávam vecičky nejaké, no strašne sa teším :3

    ReplyDelete
  2. overal je geniální a náhrdelník taktéž :-) z jeansů si nic nedělej, je to fakt riF :-)sk kupovat přes internet...vynahradila sis to alespoň těmi F&F, jsou krásné a nejspíš i hodně dobrý kup, že? :-)

    ReplyDelete
  3. pěkné věci a hlavně ten overal :))

    ReplyDelete
  4. Ten overal je fakt krásný:) Já zrovna očekávám mikinu z Choies s potiskem Hvězdné noci :3.

    ReplyDelete
  5. ten náhrdelník je krásny! ja som si akurát včera kúpila konečne sandále, tak som prestastna a ešte dve tričká k tomu :)

    ReplyDelete
  6. Perfect stuff, love the necklace!

    ReplyDelete
  7. Everything's great! I especially love the jeans.

    http://trendgalore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hezké věcičky! Škoda jen tech kalhot...

    ReplyDelete
  9. nádhernééééé ♥
    neviem čo sa mi viac páci :)

    ReplyDelete
  10. Ten overal by som brala! Ja som ešte stále vo fáze zvažovania, či dám šancu nakupovaniu oblečenia online. Zatiaľ to skúšam len s nejakými malými somarinkami ale ťahá ma to velice :3. Len musím nabrať odvahu, haha. :)

    ReplyDelete
  11. Jéééé, ten slunečnicový overal jsem si už taky málem objednala ale pak jsem uviděla ještě slunečnicovou sukni, lacláče a šortky. Ted' se nemůžu rozhodnout :D haha

    ReplyDelete
  12. Your photos are amazing ! Love the dress and the necklace !! I love your blog ! Have a nice day :)x

    ReplyDelete
  13. Super veci :))) a pekne si to pofotila :))
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    ReplyDelete
  14. Krásne vecičky :) aj keď škoda tých džínsov...

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥