Tuesday, February 04, 2014

|diary-M.| Ples

M.: Ahojte, dnes pridávam trochu netradičnejší post a to fotky z plesu. Keďže večne všade nestíham, a ani teraz tomu nebolo inak - nestihla som spraviť fotky doma. Tak aspoň pár, čo nás už na mieste diania fotil profesionálny fotograf. Fotky sa mi zdajú neskutočne presvetlené, ale inak sa mu v celku podarili.  
Šaty som mala zo stužkovej a už sa mi ani tak veľmi nepáčia ako kedysi, ale iné som nemala. Účes mi robila sestra, líčenie som si robila sama, a keďže sa skoro vôbec nemaľujem bolo to, myslím, celkom výrazné, pre ľudí, ktorí ma poznajú a nechcela som to celé čierne ani dymové, alebo extra výrazné. Nechty som mala čierno ružové (ombré) a čierne doplnky.
S mojim drahým. Teraz mi je veľmi smutno, lebo prvýkrát počas nášho vzťahu odišiel ďaleko a nadlho. Neviem, ako to budem zvládať..
S priateľom, kamarátmi a s tými najkrajšími ženami na celom plese!
Valčík.. Raz, dva trii, raz, dva, trii, raz, dva, trii ..Deň predtým sme to nacvičovali u nás na záhrade a už vtedy mal rozšliapané nohy (som nemehlo).

Taká malá rada pre vás, ktoré sa chystáte na ples, ak máte šaty po zem a nie ste zvyknuté chodiť v 13 cm opätkoch, tak si radšej dajte krátke šaty :). 

8 comments:

  1. úžasný jak jste všechny slděné s partnery, to obdivuju :)

    ReplyDelete
  2. Ta posledna fotka je aka krasna, uplne tam vidiet zalubenost. :) A mne sa praveze stuzkove saty pacia, maju super strih, ziadne tortove. ;) Inak uplne chapem, moj drahy zvykne chodit na sluzobky a tiez som z toho nie vzdy rada.. ;)

    ReplyDelete
  3. úžasné šaty!

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥