Monday, January 20, 2014

|diary| Happy bithday II. !

Tak a je to! Dva roky blogovania za mnou a dúfam, že veľa ďalších predo mnou. Blog sa stal už akosi mojou súčasťou, stále ma baví a rozhodne s tým nemienim prestať, práve naopak! Dúfam, že tento rok sa vám budem venovať ešte o čosi viac, že tu uvidíte kvalitnejšie články a fotky, viac inšpirácie a patrilo by sa konečne aj zmeniť design. Na to sa pustím po skúškovom, tak snáď to dobre dopadne! :)

V tomto článku vám chcem hlavne ♥ poďakovať ♥, že blog sledujete, navštevujete, čítate a komentujete, bez vás by to nebolo ono! Ste zlatíčka a som naozaj šťastná vždy, keď vidím, že sa vám niečo páči alebo som vám s niečím pomohla. Kľudne sa mi hocikedy ozvite či už cez Ask (na ktorý ste už akosi zabudli) alebo aj na email (zuzanagrajciarova@gmail.com)!

Nejaké tie štatistiky v číslach od minulého roka:
- na môj blog ste spolu klikli 82 495 (z toho min. rok 25 498 krát), z toho najviac 5 702 krát počas júla,
najviac ľudí omrklo článok Diary: Room tour, a to 1 593 (pomohla reklama na fóru VV), a potom samozrejme články s Giveway :),
- najčastejšie môj blog navštevovali Slováci, potom Česi, USA, Rusi, Nemci, Poliaci, Ukrajinci, Číňania, Francúzi a Briti, teda sa to od minulého roka trochu pomenilo,
- na prehliadanie môjho blogu používate najčastejšie Chrome (50%), potom Firefox, Explorer, Operu, Safari a aj cez veci, ktorých názvy ani neviem vysloviť :D.
- za tento rok sa počet fanúšikov zmenil z 319 na 623 ľudí cez GFC, z 16 na 182 cez Bloglovin, z 18 na 240 cez FB, z 564 na 2 395 Polyvore, z 19 na 33 Twitter a z 38 na 80 Tumblr. Tiež  som zaregistrovala na Lookbook (kde ma začalo sledovať 156 fanúšikov), Chicisimo (680) a Instagram (65) - ak ma ešte nesledujete, všetky účty môžte nájsť vpravo!

Ešte raz veľké ĎAKUJEM a teším sa na ďalšie chvíle s blogom a vami ♥

9 comments:

  1. Ať je tvůj blog úspěšný :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/?m=1

    ReplyDelete
  2. wow, všetko krásne ti prajem. :-)) nech sa ti v blogovaní darí ešte viac ! :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    ReplyDelete
  3. Jéj, veľmi pekný článok, takéto štatistické mám rada a prajem všetko najlepšie a veľa úspechov a chuti blogovať aj naďalej. Nech sa darí ! :)

    blog-de-la-licorne.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Gratuluju moc! Tak ať ti to píše pořád dál! :)

    ReplyDelete
  5. Gratulujem Zuzi a prajem este vela vela blogovych rokov a uspechov. :)

    ReplyDelete
  6. Přeju ti další skvělé roky! :)

    ReplyDelete
  7. Tak všetko najlepšie a prajem ti ešte veľa, veľa, veľa úspešných rokov :))

    ReplyDelete
  8. nádherné :) oddnes ťa sledujem :)

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥