Thursday, September 12, 2013

|tag| 10

Takéto články sa na mojom blogu objavujú veľmi málo a pritom ich na ostatných čítam často a rada, tak snáď bude niekoho zaujímať aj tento :). Nedávno som našla tento 10 otázkový tag na nejakom zo svojich obľúbených blogov a otázky sú zaujímavé, tak som si povedala, prečo nie, možno sa o mne dozviete niečo, čo ste ešte nevedeli. Ak sa rozhodnete naň tiež zodpovedať, nechajte mi odkaz v komentároch, rada si prečítam aj vaše odpovede :).


1) Prečo si začala blogovať?
Ani už neviem, ako to presne začalo, myslím že cez Lookbook.nu som objavila prvé módne blogy, od nich som sa už preklikala aj na tie kozmetické a keďže ma toto všetko čo sa módy či kozmetiky týka vždy zaujímalo a bavilo, rozhodla som sa to vyskúšať a založiť si aj vlastný blog. Blogov som už ale pár mala, keď som bola ešte o dosť mladšia, ale to len také "o všetkom", plné rôznych skopírovaných obrázkov, o obľúbených filmoch či celebritách a podobne :). 
Untitled

2) Ktorá kozmetika je pre teba najlepšia a prečo? 
Čo sa týka kozmetiky, tak to je u mňa dosť rôzne. Mám svoje overené výrobky, ktoré používam pravidelne, no takmer každý je inej značky, väčšinou sú to len klasické drogériové. Nepotrpím si veľmi na drahú kozmetiku a popravde by mi bolo asi aj ľúto dať toľko peňazí za jeden rúž či špirálu, keď môžem zohnať za možno tretinovú cenu produkty, ktoré mi vyhovujú rovnako. 
Untitled

3) Z akých darčekov mávaš najväčšiu radosť? 
Som človek, ktorého poteší asi hocičo, ak je to venované z lásky :). Mám rada maličkosti, ktoré sú originálne a jedinečné, ktoré ma nejak spojujú s osobou, ktorá mi darček dala. Samozrejme ma potešia aj veci, ktoré si už dlho prajem a po ktorých túžim a milujem prekvapenia! 
Awwwww... So cute

4) Keby si si mohla priať jednu vec, aká by to bola? 
Je veľa vecí, ktoré by som chcela, aby sa stali skutočnosťou, ale na blog ich vypisovať nebudem :). Veď ako sa hovorí, keby som to niekomu povedala, nesplnili by sa. 
Tumblr | via Tumblr

5) Vie tvoj priateľ o tom, že bloguješ, alebo si si to nechala ako tajomstvo?
Áno, priateľ o blogu vie a myslím, že pred ním či inými ľuďmi zo svojho okolia nemám čo skrývať. Samozrejme, že nie každý to možno pochopí, no mojou záľubou je aj módy a blogovanie, a ak sa to niekomu nepáči, je to len jeho problém :).
Grenzeloos verliefd

6) Čo by si na sebe zmenila a prečo? 
To by bola dlhá odpoveď, pretože je kopec vecí, ktoré mi na sebe vadia a ktoré by som rada zmenila. Myslím, že by úplne stačilo zmeniť to, aby som sa začala brať takú, aká som a prestala byť veľmi sebakritická :). 
♡
7) Aký máš názor na tetovanie a piercing? Vlastníš aspoň jedno a z akého dôvodu?
Piercing ani tetovanie nemám a neviem, či vôbec niekedy mať budem, no nemám nič ani proti jednej z týchto vecí. Keď som bola mladšia, túžila som po piercingu, ale nikdy som sa k tomu akosi nedokopala, teraz už uvažujem skôr nad tetovaním. Ak by som si nejaké dala, určite by musela mať pre mňa hlbší význam a bolo by malé a nenápadné. Predsalen je to vec, ktorú na sebe budem mať už navždy :). 
Imagine

8) Aký máš názor na plastiku?
Nad plastikou som nikdy neuvažovala a viem, že by ma na to ani nikto nikdy nenahovoril. Mám rada a páči sa mi prirodzenosť, takže toto za mňa rozhodne nie. 
Barbie

9) Kúpiš si radšej jedno značkové tričko za xxx peňazí, alebo viac tričiek od vietnamcov? 
Ako som už spomínala pri kozmetike, nepotrpím si na drahé a značkové veci, rovnako je to aj čo sa oblečenia týka. Určite by som si kúpila radšej viac lacnejších tričiek. Myslím, že veľakrát človek platí najmä za značku, mám samozrejme aj nejaké značkové veci, no veľký rozdiel nevidím. Ak by som do niečoho chcela investovať viac peňazí, boli by to topánky, u tých som si odskúšala, že drahšie a kvalitnejšie sa naozaj oplatia. Inak mi nevadí nosiť tričko za pár eur, práve naopak, veľmi rada nakupujem vo výpredajoch či secondhandoch :).
Clothes


10) Dokážeš si predstaviť život bez kozmetiky?
Určite by mi kozmetika chýbala, ale myslím, že by som si zvykla. Nie som z tých, čo musia byť namaľované a nastajlované od rána do večera a bez make up-u ani nevýjdu z domu. Nerobí mi to problém, rada si od kozmetiky oddýchnem, no namaľovaná sa cítim sebaistejšia a krajšia :). Určite by mi ale chýbali veci z telovej kozmetiky, sprcháč či dezodorant, to predsa musí byť! :)
merr blogg - merr.se - Nattstad

zdroj obrázkov/images source: weheartit.com

15 comments:

  1. milý a dobře napsaný článek :)

    ReplyDelete
  2. vzpomínám si na můj první blog, všude samé pixelky, haha.
    zvu tě na giveaway sponzorovanou zahraničním eshopem!<33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne, na mojom ich bolo tiež plno :D
      A určite mrknem, ďakujem!

      Delete
  3. Jej, aj ja rada citam rozne tagy, tento je fajn, kopu veci mame spolocnych. :)

    ReplyDelete
  4. moc sa mi tvoj tag páči a vo vačšine veci stebou suhlasím :))
    aa to ako si to oživila obrázkami je tiež fajn :)
    http://jankablog4.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Moc pekný článok :) V mnohom s tebou úplne súhlasím :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. Dobry napad s tymi obrazkami, este som to nikde nevidela :)

    Pekny den,
    Peacock and Pineapples

    ReplyDelete
  7. Super čtení! Ať už jsi zas brzy fit :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  8. Bod č.6 ma dostatočne zaskočil a zároveň potešil ,aspoň viem že niesom jediný sebakritik...len v tvojom prípade tomu nechápem pretože si naozaj krásne dievča ,pôsobíš na mňa milo a zároveň maš trefný blog :) ,prebehla som si ho len z rýchlika a zaujal ma..takže každopádne na sebe nič nemeň ,ľudia ťa majú radi takú aká si ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥