Friday, September 20, 2013

|new in| Frontrowshop

Keď mi prišiel email s ponukou na spoluprácu z tejto stránky, veľmi som sa potešila. Už na prvý pohľad je totiž vidno, že nejde o klasický ázijský e-shop ponúkajúci kopu napodobenín z asosu či zary, a síce sa možno kúsky, ktoré e-shop ponúka nepáčia každému, mne učarovali. Niektoré veci by som nazvala možno aj "dizajnovými kúskami", ako aj šaty, ktoré som si vybrala. Mala som viacero favoritov, no tieto som si zamilovala na prvý pohľad a keď dorazili domov a vyskúšala som si ich, vedela som, že ma tak skoro rozhodne neomrzia!
Do tohto počasia sú ideálne, majú viac vrstiev, dlhý rukáv a takáto vojenská zelená a koženka sa podľa mňa k jeseni hodia. Teším sa, keď sa vám v nich ukážem budúci týždeň v celom outfite, a som zvedavá na vaše názory na ne :).
Čo sa týka e-shopu objednávala som si tu prvýkrát, no môžem len odporúčiť. Komunikácia výborná a príjemná, doprava trvala 18dní a šaty prišli poskladané a dôkladne zabalené vo dvoch vrstvách. Materiál vyzerá byť kvalitný, za tú cenu by sa aj patrilo, no. Máte vy s týmto e-shopom nejaké skúsenosti? 

9 comments:

  1. Doteraz som o tomto eshope nepocula, tak zbezne som si prezrela ich ponuku a presne ako pises, maju pomerne neobvykle kusky. ;) A som zvedava ako budu vyzerat satocky na tebe! :)

    ReplyDelete
  2. O tomtu shopu slyším poprvé ale jejich oblečení se mi moc líbí :)

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. tak ty jsou skvělé! <3 o eshopu slyším poprvé, ale určitě se na něj podívám :))

    ReplyDelete
  4. obojí vypad naprosto skvěle! závist :)

    ReplyDelete
  5. zajímavý. :) sama bych si to oblékla :)

    ReplyDelete
  6. Dosť pekných kúskov som tam videla. Len tie ceny mi prídu dosť vysoké.

    ZAZAlovelife

    ReplyDelete
  7. perfect pieces for autumn! thanks for sharing! Thanks for stopping by my blog, would you like to follow each other?

    www.lettersimpromptu.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥