Thursday, November 22, 2012

|favourites| Efoxcity

Dnes vám chcem napísať článok o stránke efoxcity.com. Narazila som na ňu len nedávno, ponukou sa veľmi podobá webu www.clothingloves.net, nájdete tu všetko od ženského, mužského oblečenia, bižutériu, doplnky, spoločenské šaty (wedding party dresses) a dokonca aj svadobné šaty (wedding dresses). Ceny vecí sú podľa mňa skvelé, ale samozrejme treba rátať aj s poštovným, ktoré nie je zadarmo, ale ľahko si ho vypočítate pri doplnení tabuľky, keď budete mať vybraté položky v košíku a rozhodnete sa zaplatiť. 

Našla som tu nádherné spoločenské šaty, určite by som síce neriskovala kúpu takýchto šiat cez net, ale niektoré vám musím ukázať! Tie druhé modré by som brala hneď :). 
 
Máte s touto stránkou skúsenosti, nakupovali ste tu niekedy? :)

Inak ak máte záujem a chvíľku času, pozrite sa sem, za napísanie takéhoto krátkeho článku o tejto stránke môžte získať nejaký kúsok bižutérie zadarmo. Túto ponuku som videla aj na iných stránkach, možno ste o tom už počuli :). 

6 comments:

  1. majú tam nenormálne šaty
    prvé sú najnaj♥

    ReplyDelete
  2. ďakujem za komentár, veľmi ma potešil :] a tieto šaty sú veľmi krásne, tie modré sú naj :] milujem taký štýl a strih :]

    ReplyDelete
  3. o tejto stránke počujem prvý krát :)) tie druhé šaty sú úžasné
    .............................
    označila som ťa v ankete --> http://simply-cherry.blogspot.sk/2012/11/me-and-eleven.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥